MENIU

Tatăl fetei ucise în accidentul din 2 Mai: S-ar putea să nu văd al doilea copil cum își face rostul. Doamna Pascu comandă...

Roberta Dragomir, tânăra ucisă în accidentul din 2 Mai/ Foto: Facebook

Tatăl Robertei, fata ucisă în 2 Mai, a făcut mărturii emoționante în exclusivitate la Realitatea PLUS. Cătălin Dragomir a recunoscut, la aproape 40 de zile de la tragedia care i-a marcat viața, că se teme în orice clipă pentru familia lui. Acesta a declarat că îl crede pe Mihai Pascu, tatăl beizadelei drogate care i-a ucis fata, că este în stare de orice, la fel și pe Miruna Pascu, femeia care cumpără articole ca să își scape copilul de închisoare. 

"Ma tem pentru ca e posibl, posibi.  La Mihai Pascu ma astept la orice, dar e posibil sa nu apuc sa vad si eu al doilea copil pe care il mai am, si ultimul, cum isi ia rostul in viata. 

Sa nu uitam ca doamna Pascu. A spus cu gura dumneaei ca va incerca sa cumpere articole, ca va incerca sa faca sa apara si alte cazuri si sa para ca copilasul ei drag, balai, este un cumintel.

A avut sansa sa-l educe, acum nu este decat un criminal.

Cu mediatizarea este mana doameni Miruna si a facut cartile inainte sa ajunga acolo.

Daca acum d-abea, e a39-a zi de cand a fost ucisa copila mea, daca tocmai acum au avut acces la…nu se vrea, la dosar", a declarat Catalin Dragomir, tatal fetei ucise in cumplitul accident de la 2 Mai. 

Accident 2 Mai. Prima reacție a tatălui Robertei după STENOGRAMELE EXPLOZIVE apărute în spațiul public: Să înceteze cu prostiile și să-și accepte soarta