MENIU

Tatăl lui Maru, dealerul lui Vlad Pascu, rupe tăcerea. DECLARAȚII BOMBĂ, pentru Realitatea PLUS: "Ca mulți alți copii..."

Tudor Duma, zis Maru (foto: Inquam Photos/George Călin)

Tatăl dealerului principal al lui Vlad Pascu, Maru, a făcut, în exclusivitate pentru Realitatea Plus, primele declarații despre fiul său și anchetă. Bărbatul se plânge că statul nu i-a ajutat copilul și susține că acesta e doar consumator, nu și traficant. În trecut, bărbatul a cerut ordin de protecție împotriva propriului copil. 

Tatăl lui Tudor Duma, unul dintre dealerii din dosarul 2 mai, spune că fiul său este doar consumaror de droguri, nu și traficant.

„Nu doresc să vorbesc cu niciuna dintre televiziuni. Este un proces pe rol, el se va judeca. Judecata nu se face la televiziune. Noi, ca familie, suntem departe de ceea ce se prezintă. Suboameni și alte lucruri. Tudor nu este nici pe departe un mare dealer, cum îl prezentați dumneavoastră, este doar un consumator, ca mulți alți copii pentru care societatea nu are bani și nu dorește să le asigure asistență medicală atunci când e cazul”, a spus tatăl lui Tudor Duma, cunoscut ca Maru, dealer în dosarul lui Vlad Pascu.

„Maru”, dealer-ul șoferului ucigaș Vlad Pascu, își amenința și lovea tatăl

Tudor Duma, zis „Maru”, tânărul despre se presupune că ar fi dealerul șoferului drogat Vlad Pașcu, are o lungă istorie de posesie de droguri, arme albe și violență. Mai mult, propriul său tată ar fi obținut un ordin de restricție, după ce fiul său l-a agresat.

Pe 14 octombrie 2022, Judecătoria Sectorului 2 (JS2), la solicitarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 (PJS2), a emis ordin de protecție împotriva lui, la solicitarea unei persoane cu același nume, cel mai probabil tatăl lui, potrivit defapt.ro.

În motivarea instanței se arată că „la data de 10.10.2022 pârâtul, pe fondul consumului de substanţe psihoactive l-a îmbrâncit pe reclamant, apoi întrucât era necooperant cu organele de poliţia (a blocat uşa locuinţei cu obiecte de mobilier şi asculta muzică la intensitate ridicată) a fost nevoie să fie încătuşat.

Organele de poliţie au ridicat din camera agresorului 7 cuţite cu lamă metalică şi o sabie de 1 metru, agresorul ameninţându-şi tatăl în trecut cu acte de violenţă.”

În iunie 2023, Tribunalul Municipiului București (TMB) i-a confiscat, la propunerea DIICOT Central, 4,44 g cannabis și 13 comprimate care conțin Clonazepam, iar la scurt timp a confirmat soluția de renunțare la urmărire penală (UP) dispusă tot de DIICOT Central pentru deținere de droguri de risc în vederea consumului, fără drept.

Potrivit sursei citate, tânărul a avut mult mai multe probleme cu legea, legate atât de port de armă, cât și de posesie de droguri, dar de fiecare dată a scăpat de urmărirea penală.

Mai multe articole despre:
tata maru vlad pascu dealer