MENIU

Tatăl Aurei Ion: "Şi în tragedia de la Siutghiol, tot pilotul va fi scos VINOVAT"

Tatăl Aurei Ion: "Şi în tragedia de la Siutghiol, tot pilotul va fi scos VINOVAT"

La trei zile de la accidentul de elicopter de pe lacul Siutghiol, în care patru oameni şi-au pierdut viaţa, tatăl Aurei Ion, studenta decedată în accidentul aviatic din ianuarie, din Munţii Apuseni, ne spune părerea lui despre evoluţia anchetei.

Cu privire la motivul acestei tragedii, în urma căreia au pierit patru oameni, tatăl Aurei Ion declară: "Şi în tragedia de la Siutghiol, tot pilotul va fi scos vinovat. Şi pe Adrian Iovan l-au scos imediat vinovat. Le convine mai ales când pilotul este decedat şi nu se poate apăra. În plus, dacă ancheta ar stabili că aparatul de zbor a avut vreo defecţiune, s-ar plăti despăgubiri mai mari", susţine Valentin Ion.

Credit pentru aflarea adevărului Familia studentei Aura Ion a făcut un credit de 20.000 de euro la bancă pentru a putea plăti expertizele şi avocaţii. "Nu m-au interesat despăgubirile. Aş trăi cu sentimentul că iau bani de pe moartea fiicei mele. Însă, dacă vom obţine ceva, toţi acei bani îi vom da avocaţilor pentru a afla adevărul despre accidentul din Apuseni", spune tatăl medicinistei.

Citeşte mai mult pe ziarulring.ro

Mai multe articole despre:
accident accident aviatic mort AURA ION