MENIU

Tarom majorează salariile a jumătate dintre salariați, deși zboară de 10 ani în pierdere

Tarom majorează salariile a jumătate dintre salariați, deși zboară de 10 ani în pierdere!

Tarom majorează salariile a jumătate dintre salariați, deși zboară de 10 ani în pierdere!

Jumătate dintre angajaţii TAROM vor avea salariile mai mari cu 10% - a anunţat ministrul transporturilor, Lucian Şova, într-un interviu pentru Radio România Actualităţi. Este vorba despre angajaţii care au salariile nete mai mici de 2.000 de lei.

În plus, compania aeriană ar putea trece pe profit până la sfârşitul anului, după o pauză de zece ani, susţine ministrul Lucian Şova.

,,Se are în vedere şi o mobilizare mai eficientă a resursei umane, resursă umană care, surprinzător chiar şi pentru mine şi sunt sigur că şi pentru opinia publică va fi şi mai surprinzător, este în cea mai mare parte prost plătită. Există peste 50% din angajaţii TAROM care au salarii sub 2.000 de lei net. Managerul de la TAROM mi-a spus chiar zilele trecute că îşi doreşte să aducă în Consiliul de Administraţie o propunere de creştere a salariilor mici cu 10% în această etapă'', a declarat ministrul Șova.

Datele din bugetul companiei aeriene de stat, care are aproape 1.800 de angajaţi, arată un câştig mediu lunar pe salariat de 7.970 de lei. 

Mai multe articole despre:
Tarom pierdere 10 ani salariile majorează