MENIU

Tăriceanu: Condamnarea lui Dragnea este nedreaptă

Tariceanu, solidar cu Dragnea

Noi declarații halucinante făcute de co-liderul alianței de guvernare, Călin Popescu Tăriceanu. După înfrângerea suferită de ALDE în alegerile europarlamentare, unde a ratat pragul de 5% din voturi, Tăriceanu vine cu o nouă declarație anti-justiție.

Șeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, consideră că decizia Curții Supreme de condamnare definitivă a lui Liviu Dragnea la închisoare cu executare este una "nedreaptă".

Tăriceanu spune că a avut un schimb de mesaje luni cu șeful PSD și i-a comunicat și acestuia că decizia i se pare nedreaptă. Liderul ALDE exclude scenariul ieșirii de la guvernare, vehiculat în ultimele 24 de ore.

"Mi se pare nedreaptă (n.r. - sentinţa în cazul lui Liviu Dragnea), dar asta e decizia Înaltei Curţi", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, întrebat cum i se pare sentinţa de 3 ani şi 6 luni în cazul liderului PSD.

Încă de la începutul lunii aprilie, preşedintele PNL Ludovic Orban anunţat că după alegerile europarlamentare şi referendumul pe justiţie, liberalii vor depune o moţiune de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă.

„S-a discutat şi anunţata moţiune de cenzură a PNL. Suntem pregătiţi pentru această moţiune de cenzură. E un drept democratic pe care dacă opoziţia doreşte poate să şi-l exercite", a mai spus Călin Popescu Tăriceanu, marţi, la Parlament.

Mai multe articole despre:
Călin Popescu Tăriceanu