MENIU

Târgul de turism. Românii au prins gustul vacanţelor de lux

Plătește unul, pleacă doi. Aşa sună ofertele early booking pentru vacanţa din 2017. Promoţiile sunt valabile în staţiunile din Turcia. Iar copiii pot călători sau pot fi cazaţi gratuit într-unul din cele mai cunoscute parcuri de distracţie din lume-Disneyland. Şi vacanţele de lux au intrat în topul preferinţelor românilor, iar agențiile de turism se întrec în oferte, potrivit Realitatea TV. 

Printre destinațiile extravagante propuse pentru 2017 se numără croaziera pe Canalul din Panama. Pachetul turistic costă 2290 de euro și acoperă toate serviciile. Ca noutate, românii pot încerca un circuit de lux pe vas în Antarctica. 


Prin early booking, românii își pot duce în vacanță avantajos copiii într-unul din cunoscute parcuri de distracție. Trebuie doar să-și achite biletele de avion. 



O altă ofertă atractivă prezentată la târg este Malta. Un sejur de 7 nopți, cu all inclusive și transport cu avionul, costă 341 euro de persoană. 


Grecia și Turcia rămân, însă, în topul preferințelor românilor. 



În același regim, românii pot alege și Grecia. Dar prețurile pornesc de la 2000 de euro pe cameră. În România un sejur de 7 nopți, la un hotel de 4 stele cu mic dejun inclus costă aproximativ 2000 de lei, cu 50% mai ieftin decât dacă îl achiziţionezi în sezon estival. 

 
Mai multe articole despre:
video targ de turism vacanţe de lux