MENIU

Greu de ucis: un tânăr a fost mușcat de rechin, un urs și un șarpe veninos

Un tânăr din Colorado a supraviețuit în mod miraculos atacului unui rechin, în timp ce făcea surf în Hawaii. Tânărul în vârstă de 20 de ani nu este însă la prima sa întâlnire cu moartea. Anul trecut, un urs l-a mușcat de cap, iar în urmă cu trei ani a fost mușcat de un șarpe veninos.

Tânărul, în vârstă de 20 de ani, a suferit răni adânci la un picior din cauza rechinului. Acesta spune că cel mai dificil și îngrozitor lucru a fost înotul înapoi la mal deoarece îi era teama ca rechinul să nu urmeze dâra de sânge. Potrivit descopera.ro, rana a avut nevoie de șapte copci.

În vara anului trecut, McWilliams a fost rănit de un urs. Acesta susține că ursul l-a apucat de partea din spate a capului şi a început să-l tragă. Din fericire, tânărul a reușit să se întoarcă la grupul de prieteni, unde au reușit să alunge mamiferul.

De asemenea, la vârstă de 17 ani, acesta a fost mușcat de un șarpe cu clopoței, în Utah. Ca prin miracol, a primit o doză prea mică de venin pentru a îi pune viața în pericol.