MENIU

Tânără, supusă la chinuri de neimaginat, de familie: silită să mănânce cenuşa mamei

Femeie abuzată
<p>T&acirc;nără, supusă la chinuri de neimaginat, de familie: silită să măn&acirc;nce cenuşa mamei</p>
<p>T&acirc;nără, supusă la chinuri de neimaginat, de familie: silită să măn&acirc;nce cenuşa mamei</p>

Un caz de o cruzime incredibilă a ieşit, recent, la iveală. O tânără de 22 de ani a fost supusă la abuzuri de neimaginat. Aceasta a fost bătută, închisă într-o cuşcă şi chiar forţată să înghită cenuşa mamei sale. Atenţie, detaliile şi imaginile sunt şocante şi vă pot afecta emoţional!

O tânără care suferă de autism, din Louisiana, a început să treacă prin chinuri de neimaginat, la scurt timp de la moartea mamei sale. În 2016, femeia de 22 de ani, la acea vreme, a fost lovită şi silită să muncească în casă şi în curte, ca o sclavă, chiar de familia sa!

Potrivit datelor din anchetă, agresorii îşi forţau victima, prin abuzuri fizice, să le facă toate poftele! Mai mult, dacă victima era lăsată, iniţial, să doarmă în casă pe o saltea, ulterior, aceasta a fost trimisă să doarmă afară, într-un cort improvizat.

Tânăra a reuşit să evadeze, dar, în scurt timp, a fost prinsă şi ameninţată cu moartea. Când nu era forţată să lucreze, era ţinută într-o cuşcă. Zi de zi, însă, aceasta trebuia să cureţe mobila din casă folosindu-se de o periuţă de dinţi. Iarba trebuia tăiată cu foarfeca, iar fosa septică era curăţată cu mâinile goale.

Printre abuzurile la care a fost supusă se numără arsuri frecvente cu bricheta, zdrobirea mâinii cu ciocanul sau "scăldatul" în fecale. Mai mult, chinurile au mers până într-acolo încât tânăra a fost silită să înghită cenuşa mamei sale.

De altfel, aceasta era obligată să de dezbrace şi să "ademenească" bărbaţii care intrau în casă.

Potrivit presei locale, tânăra a ajuns "în grija" familiei în august 2015, imediat după moartea mamei sale. Abuzurile au durat până în iunie 2016.

Cei cinci agresori au fost arestaţi şi riscă închisoarea pe viaţă. Identitatea femeii abuzate nu a fost făcută publică.