MENIU

Tânăra spulberată de mașină în stația de autobuz a MURIT - Șoferul vinovat a fost reţinut

Accident Baia Mare

Femeia spulberată în stația de autobuz, la Baia Mare a murit. Tânăra de 20 de ani se afla în comă la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare unde a fost dusă imediat după accident. 

Aceasta a suferit şi o operație de amputare a piciorului, în urma impactului devastator. Soţul ei, care se afla chiar lângă ea la momentul tragediei, a suferit mai multe traumatisme şi a fost transferat la o clinică din Cluj-Napoca. Între timp, şoferul vinovat a fost reţinut.

Cei doi tineri din localitatea Buciumi au fost spulberați, în timp ce aşteptau autobuzul în staţie. Şoferul scăpase maşina de sub control. Acum i s-a schimbat încadrarea faptei, din vătămare corporală din culpă în ucidere din culpă.

Reamintim că, sâmbătă seara, un accident teribil a avut loc în stația de autobuz de lângă un mall din Baia Mare. Șoferul în vârstă de 20 de ani al unui autoturism BMW a pierdut controlul volanului într-o curbă și a intrat cu viteză în stația de autobuz în care, pe bacă, se aflau cei doi tineri. În urma accidentului, Denisa a avut piciorul amputat, în timp ce Raul, iubitul acesteia, a suferit leziuni deschise.

Momentul în care șoferul pierde controlul volanului și intră în stația de autobuz a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Mai multe articole despre:
tanara accident baia mare