MENIU

Tânără legată şi înfăşurată într-un covor, găsită CARBONIZATĂ într-o locuinţă incendiată

Tânără legată şi înfăşurată într-un covor, găsită CARBONIZATĂ într-o locuinţă incendiată

O tânără a fost găsită carbonizată într-un apartament din Târgu Mureş, marţi seară, după producerea unei explozii urmate de un incendiu, anchetatorii luând în calcul ipoteza unei crime, în condiţiile în care victima era legată şi înfăşurată într-un covor.

O explozie urmată de un incendiu s-a produs, marţi seară, într-un apartament de pe strada Mărăşti din Târgu Mureş, iar în urma unui apel la 112 înregistrat în jurul orei 22.30 la faţa locului au intervenit trei echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care au stins incendiul în scurt timp.

Tânăra care locuia în acel apartament, aflat la parterul blocului, a fost găsită carbonizată. Ea era legată şi înfăşurată într-un covor, pe podea, astfel că anchetatorii iau în calcul ipoteza unei crime.

Potrivit adjunctului şefului Poliţiei Mureş, comisar-şef Alexandru Câmpeanu, tânăra a fost incendiată, apoi a fost lăsat deschis aragazul, ulterior producându-se deflagraţia, în urma acumulării de gaz.

"Femeia a fost găsită în interiorul locuinţei, se pare că a fost învelită cu un material textil. Corpul a fost incendiat şi a fost lăsat deschis aragazul. În momentul în care s-a acumulat cantitatea minimă pentru a se produce o explozie s-a produs deflagraţia, dar victima era decedată. Era înfăşurată într-un covor şi legată. Încă nu avem toate elementele. Era pe podea", a declarat Câmpeanu.

Acesta a precizat că victima a fost identificată, fiind vorba despre este o tânără dintr-o localitate de lângă Târgu Mureşul, care lucra în municipiu şi locuia cu chirie în acel apartament de aproximativ două luni.

Conform sursei citate, există martori, respectiv vecini, care susţin că au văzut un tânăr înalt fugind din bloc cu câteva momente înainte de producerea deflagraţiei.

"Există nişte martori, noi verificăm toate pistele pe care le aflăm şi sperăm să găsim şi autorul pentru că putem discuta despre un autor", a adăugat adjunctul şefului Poliţiei Mureş.