MENIU

Tânără internată în stare gravă, după ce a fost lovită de o creangă ruptă, într-un parc administrat de Clotilde Armand

Creanga uriașă s-a prăbușit pe una dintre aleile circulate ale Parcului Bazilescu

Caz șocant în parcul Bazilescu din sectorul condus de primărița Clotilde Armand. O tânără a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost lovită de o creangă ruptă dintr-un copac. Prietenul femeii a fost și el lovit. Victima este internată la terapie intensivă și urmează să fie operată, potrivit Realitatea Plus. Accidentul putea avea urmări mult mai grave, aleea unde a căzut creanga fiind una pe care copiii obișnuiesc să se joace sau să se plimbe cu biciclete și trotinete. 

Cei doi tineri se aflau pe o bancă în momentul în care o ramură masivă dintr-un copac s-a rupt și i-a lovit. Tânăra, în vârstă de 25 de ani, a suferit un traumatism puternic în zona coloanei vertebrale, în condițiile în care suferea dinainte de afecțiuni neurologice.

Accidentul a fost reclamat la poliție chiar de tânărul lovit de creangă, care a sunat la numărul de urgență 112. La fața locului s-au deplasat de urgență atât polițiști de la Secția 5 cât și un echipaj de prim-ajutor și unul de pompieri.

Dezastru în Capitală: FURTUNA a doborât 33 de copaci. Bucureştiul a fost sub COD GALBEN de furtună

Cei doi tineri au ajuns la spital, iar femeia a fost internată la spitalul Elias, pe secția ATI, în stare gravă, urmând să fie transferată la Spitalul Bagdasar, pentru a fi operată.

Poliția deschis o anchetă privind vătămare corporală din culpă.

Uriașa dezamăgire a administrațiilor locale USR: frig în case, mizerie pe trotuare și dosare penale

Clotilde Armand iese din bârlogul primăriei să se laude cu noi proiecte: face grădiniță în cartierul blocat chiar în mandatul său