MENIU

Tânără agresată sexual în liftul unui bloc din Capitală - Agresorul a fost prins după o săptămână

Tânără agresată sexual în liftul unui bloc din Capitală

Un bărbat de 20 de ani a fost prins abia după o săptămână de polițiști după ce agresat sexual o fată de 16 ani într-un lift din București. Tânărul cu antecedente, fusese recent eliberat în luna iunie pentru alte agresiuni sexuale. Oamenii legii i-au percheziționat și locuința. Agresorul a fost condus la audieri. 

Incidentul a avut loc pe 25 august într-un lift din sectorul 3 al Capitalei. Agresorul a urcat în lift cu adolescenta de 16 ani apoi a început să o atingă pe corp. Fata s-a panicat și a început să țipe. În acel moment, bărbatul a blocat liftul între etaje. Când victima a început să plângă și să strige după ajutor agresorul s-a oprit. 

Agresorul în vârstă de 20 de ani a fost eliberat recent, în luna iunie a acestui an pentru săvârșirea unei alte infracțiuni de agresiune sexuală pentru care a fost condamnat. La cazier mai are încă o faptă similară. Minorele în cele două cazuri aveau 11 și 13 ani. Individul avea același mod de operare - agresiune în lift.

Deși bărbatul este recidivist, iar camerele de supraveghere din lift au surprins întregul atac, polițiștii au reușit să dea de el după o săptămână. Agresorul a fost găsit la locuința sa din județul Ilfov. 

Mai multe articole despre:
agresiune lift