MENIU

Tânăr reținut după ce a tâlhărit angajata unei săli de jocuri de noroc din Pitești. Femeia a fost atacată cu un cuțit - VIDEO

Foto cu caracter ilustrativ / Arhivă

Un jaf a avut loc la o casă de pariuri din Pitești. Un tânăr de 21 de ani a atacat angajata cu un cuțit, apoi i-a furat banii din casa de marcat și s-a făcut nevăzut. Femeia a ajuns de urgență la spital. VEZI VIDEO AICI!

Bărbatul a fost identificat de polițiști, a fost dus la audieri și reținut pentru 24 de ore. Vineri va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În noaptea de 10 spre 11 august, bărbatul ce purta o cagulă a tâlhărit, folosind un cuțit, angajata unei săli de jocuri de noroc. Tânărul de 21 de ani i-a furat borseta în care se aflau încasările în valoare de 2.000 de lei.

Bătrână tâlhărită de un bărbat mascat

Este mobilizare generală în Capitală, pentru căutarea unui hoț. Bărbatul i-a furat geanta unei femei din sectorul 1, care abia coborâse din bloc. Poliţia Capitalei solicită sprijin pentru identificarea bărbatului, fapta având loc în luna iulie.

Individul s-a făcut nevăzut în câteva clipe, dar a fost surprins de camerele de supraveghere. Mulți infractori profită de contextul pandemic și se ascund în spatele măștilor de protecție, atunci când comit jafurile. Potrivit datelor oficiale, anul trecut s-au înregistrat 2.400 de tâlhării, iar de la începutul acestui an și până acum, s-au comis aproape 1.300 de furturi de pe stradă și din mijloacele de transport în comun. 

Fapta ar fi fost săvârşită la data de 23 iulie.

Cei care îl recunosc şi pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Mai multe articole despre:
tanar retinut talharie sala de jocuri pitesti