MENIU

Tamara Buciuceanu o pune la zid pe Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu a rememorat un episod din copilărie pe care nu-l va uita niciodată. Și-a amintit cum marea actriță Tamara Buciuceanu-Botez a pus-o la punct după ce Oana își făcuse un obciei din a-i fura cireșele.

În cadrul unui interviu acordat pentru revista Unica, Oana Zăvoranu a povestit modul inedit în care se distra în copilărie, dar și pățaniile prin care a trecut cu actrița Tamara Buciuceanu-Botez, care locuiește la doar câteva case distanță de aceasta.

„În capătul străzii mele stă Tamara Buciucianu-Botez și are un cireș delicios, pe care îl avea și în copilăria mea. Ei bine, mă cățăram pe gard și apoi în pom și-i furam cireșele. Mă alerga și mă bătea cu umbrela sau cu bastonul, depinde ce avea la îndemână. Pentru două cireșe am luat o bătaie cu umbrela soră cu moartea. Dar nici eu nu tăceam. I-am zis odată: ‘Nu-ți ajung cireșele? Le iau și eu pe alea de pe jos!’ Și atunci mai rău mi-am luat-o. ‘O obraznică și o hoață ești! Ce dacă sunt pe jos? Sunt ale mele!’, așa îmi zicea și mă alerga”, a explicat amuzată Oana Zăvoranu.

Mai multe articole despre:
Oana Zăvoranu Tamara Buciuceanu-Botez