MENIU

Tamara Buciuceanu-Botez a bătut-o pe Oana Zăvoranu. Motivul, incredibil!

Tamara Buciuceanu Botez a bătut-o pe Oana Zăvoranu. Motivul, incredibil!

Oana Zăvoranu este un personaj foarte vocal și nonconformist și se pare că așa a fost încă de pe vremea când era doar o fetiță. Vedeta a povestit despre momentele amuzante din copilărie, în care prefera să se joace într-un mod puțin mai diferit decât cel al prietenilor de vârsta ei. Oana a dezvăluit, de asemenea, și faptul că „șotiile” ei o băgau adesea în bucluc, luând bătaie la un moment dat chiar de la actrița Tamara Buciuceanu-Botez.

Oana Zăvoranu a întâmpinat probleme în copilăria sa cu vecina Tamara Buciuceanu-Botez din cauza faptului că îi fura acesteia cireșele din curte. Vedeta și-a amintit cu umor de momentele în care actrița o alerga cu diverse obiecte în mână, ca să țină minte că nu este frumos să furi.

„În capătul străzii mele stă Tamara Buciucianu-Botez și are un cireș delicios, pe care îl avea și în copilăria mea. Ei bine, mă cățăram pe gard și apoi în pom și-i furam cireșele. Mă alerga și mă bătea cu umbrela sau cu bastonul, depinde ce avea la îndemână. Pentru două cireșe am luat o bătaie cu umbrela soră cu moartea. Dar nici eu nu tăceam. I-am zis odată: ‘Nu-ți ajung cireșele? Le iau și eu pe alea de pe jos!’ Și atunci mai rău mi-am luat-o. ‘O obraznică și o hoață ești! Ce dacă sunt pe jos? Sunt ale mele!’, așa îmi zicea și mă alerga”, a explicat amuzată Oana Zăvoranu, scrie Click!.

Mai multe articole despre:
Oana Zăvoranu Tamara Buciuceanu Botez