MENIU

Tabăra Orban a mai câștigat o filială: Gelu Tofan a fost ales președinte la PNL Pitești

Președintele PNL - Ludovic Orban

Tabăra Orban a mai câștigat o filială: Gelu Tofan a fost ales președinte la PNL Pitești. PNL Argeş anunță că alegerile în filială s-au desfăşurat în prezenţa europarlamentarului Vlad Nistor, a vicepreşedintelui PNL Virgil Guran şi a secretarului general Robert Sighiartău..

„Susţinut de preşedintele PNL Argeş, deputatul Adrian Miuţescu, viceprimarul Piteştiului, Gelu Tofan, a câştigat preşedinţia organizaţiei municipale, după ce a obţinut 275 de voturi din partea colegilor. Contracandidatul său, consilierul local Mihai Coteţ, a obţinut doar 210 voturi", se precizează în comunicat.

„De opt ani muncesc pentru Partidul Naţional Liberal. Ne-am bătut cu dinozaurii ciumei roşii şi am adus partidul, la locale, la 28%. Am o echipă performantă, care merită să câştige Primăria Piteşti în 2024! (...) Îi mulţumesc domnului Marius Postelnicescu, care m-a susţinut şi mi-a spus că e momentul să conduc PNL Piteşti. Acesta este proiectul meu politic: câştigarea Primăriei Piteşti", a declarat Tofan, conform comunicatului.

Mai multe articole despre:
ludovic orban alegeri