MENIU

Suspectul principal în cazul morții interlopului Emi Pian ramâne în AREST preventiv

Curtea de Apel București a respins cererea lui Richard Rinu, principalul suspect în cazul uciderii lui Emi Pian, de a fi plasat în arest la domiciliu sau sub control judiciar.

Tânărul de 26 de ani, presupusul ucigaș al interlopului Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

”Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viață. A vrut să îmi cruțe viața”, a declarat cel care l-ar fi ucis pe Emi Pian, în timp ce era condus de către polițiști la audieri.

De la momentul conflictului, suspectul a fost internat în spital, fiind şi el rănit, el prezentându-se la sediul Serviciului Omoruri cu mâna în ghips. „În fapt, din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuțit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, se arată în comunicatul Parchetului.

Mai multe articole despre:
emi pian