MENIU

SUSPECTUL crimelor de la Iași, față în față cu pozele cadavrelor celor 2 tineri uciși! Ce reacție a avut

Marocanul suspect de crima FOTO: Captura video

Avocata Raluca Andrei a declarat că principalului suspect în cazul dublei crime de la Iaşi i s-a făcut rău când a văzut pozele cu victimele decedate.

Raluca Andrei, avocata lui Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect în cazul dublei crime de la Iaşi, a făcut noi declaraţii. 

Studentul de origine marocană a fost dus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, pentru a-şi studia dosarul. 

Atunci i-au fost arătate poze cu cadavrele, moment în care i-ar fi spus avocatei sale că i se face rău când priveşte fotografiile. 

 Avocata acestuia a declarat, conform mai multor publicatii, că ‘’dacă sunt nişte persoane capabile să facă aşa ceva, respectiv un dublu asasinat, nici măcar el (Ahmed Sami El Bourkadi – n.r.) nu mai este în siguranţă în momentul de faţă! Chiar el este bucuros că, momentan, este în arest şi nu sub altă măsură. Deci, clientului meu, când a studiat dosarul, eu i-am arătat, am insistat, inclusiv pe pozele cu decedaţii, i s-a făcut rău, a spus că el nu poate să privească aşa ceva!”, a declarat avocata Raluca Andrei, cea care îl reprezintă pe studentul canadian Ahmed Sami El Bourkadi.

În cadrul aceleiaşi declaraţii, avocata Raluca Andrei a sugerat că, de fapt, autorii dublului asasinat ar fi în libertate. Mai mult decât atât, aceasta a subliniat că tânărul ucis avea mereu sume uriaşe de bani la el, dădea bani cu împrumut şi nu îi mai cerea înapoi. 

‘’Omul ăsta (victima marocană Youssef Ajniyah – n.r.) rula în permanenţă, avea 9.000, 10.000 – 12.000 de euro! Nu mai cerea banii înapoi în momentul în care îi împrumuta. Şi s-au auzit foarte multe chestiuni.\"\"

Marocanul Youssef Jniyah şi prietena acestuia, Ioana Vanesa Burlacu, au fost găsiţi morţi, sâmbătă, 11 decembrie, în vila în care locuiau cu chirie, în cartierul Moara de Vânt din Iaşi.  

Descoperirea şocantă a fost făcută de poliţişti, care au fost informaţi de familia băiatului cu privire la posibila dispariţie a acestuia. În cursul zilei de 10 decembrie el ar fi trebuit să ajungă, cu avionul, la Bruxelles.