MENIU

Surse: Viorica Dăncilă va sesiza CCR din cauza lui Klaus Iohannis

<p>Viorica Dancila. Foto: Cristian Otopeanu / realitatea.net</p>

Deoarece Klaus Iohannis lasă așteptat răspunsul privind miniștrii interimari, iar guvernul este in blocaj, Viorica Dăncilă poate sesiza CCR, a informat Realitatea TV.

Premierul Viorica Dăncilă îl poate reclama pe Iohannis la CCR, pentru că președintele nu semnează decretele, iar termenul de 10 zile va expira curând.

Între timp, Executivul este blocat, pentru că miniștrii ALDE au plecat fără să-și desemneze înlocuitori, așa că nu poate avea loc nicio ședință de Guvern, conform Realitatea TV.

Premierul Viorica Dăncilă a făcut ieri un apel pe Facebook, prin care l-a rugat pe Klaus Iohannis, cu care luni a vorbit la telefon, să numească miniștrii interimari la Energie, Mediu și Relația cu Parlamentul.

"Aștept din partea președintelui Iohannis un răspuns privind propunerile de miniștri interimari pentru Energie, Mediu și relația cu Parlamentul. Au trecut deja câteva zile. Încă mai sper ca domnul Iohannis să dezvolte capacitatea de a înțelege că blocarea Executivului nu ajută guvernarea și stabilitatea țării. Așa cum încă mai sper să realizeze că vendetele cu care ne-a obișnuit fac rău în primul rând oamenilor, și nu adversarilor dumnealui politici”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Astăzi, Klaus Iohannis nu a scos niciun cuvânt despre acest subiect.

Mai multe articole despre:
CCR Viorica Dăncilă iohannis CCR