MENIU

Surse: Vasile Turcu, fost acţionar la Dinamo, e în moarte cerebrală

Surse: Vasile Turcu a murit

Vasile Turcu, fostul acţionar de la Dinamo, este în moarte cerebrală, conform Digi Sport. El este în continuare conectat la aparate, însă semnele vitale sunt extrem de slabe.

Vasile Turcu a fost ţinut în viaţă, din momentul internării, doar de aparate. Starea lui s-a înrăutăţit odată cu trecerea timpului, iar azi omul de afaceri se află în moarte cerebrală.

În vârstă de 62 de ani, Vasile Turcu a ajuns, miercurea trecută, în stop cardio-respirator la Spitalul de Urgență Floreasca, unde a fost resuscitat, starea lui rămânând, însă, critică.

Surse judiciare au precizat că omul de afaceri a fost găsit în stare de inconștiență de către o persoană din familia sa, după ce a încercat să se spânzure în sala de gimnastică de la subsolul propriei case.

Omul de afaceri Vasile Turcu, în vârstă de 62 de ani, şi-a vândut, în martie 2011, către Nicolae Badea toate acţiunile deţinute la clubul de fotbal Dinamo, retrăgându-se astfel oficial din acţionariatul echipei din Ştefan cel Mare.

În 2013, potrivit Forbes, Turcu a ajuns pe poziția 169 de pe 111, cu o avere estimată la 24 de milioane de euro. În anul 2010, averea lui Turcu era estimată la 130-135 de milioane de euro, fiind al 57-a cel mai bogat om din România. 

În anul 2004, pe 7 februarie, Vasile Turcu a fost decorat de Ion Iliescu cu Ordinul Meritul cultural în grad de ofițer. 

Mai multe articole despre:
Dinamo fotbal Vasile Turcu acţionar