MENIU

Surse: Răzvan Ciobanu a scris un SMS chiar înainte de accident. Iată textul

Surse citate de presa centrală afirmă că Răzvan Ciobanu ar fi scris un SMS chiar înainte de accident, după cum ar reieși din telefonul găsit în mașină. Informația nu este confirmată până la această oră.

Mașina în care Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața a fost vandalizată de localnici care au furat bunurile de valoare din autoturism, însă telefonul designerului a fost recuperat, iar acesta era deschis în secțiunea de mesagerie.

Potrivit unor surse citate de Huff.ro, Răzvan Ciobanu a vrut să trimită către un prieten umătorul mesaj: „M-am pierdut în p#!a mea! Nu știu unde sunt".

Sursele apropiate din poliție susțin că acest mesaj nu apucase să fie trimis către prietenul lui Răzvan Ciobanu.

Potrivit Inspectoratului județean de poliție, mașina în care se afla Răzvan Ciobanu a mers 700 de metri pe câmp, a traversat o alee asfaltată și apoi s-a oprit într-un copac, după alți 150 de metri.

Răzvan Ciobanu a murit. „Cercetarea la faţa locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanţă de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuşti unde, din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui arbust”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Constanţa, Andreea Munteanu, citată de Mediafax.

Ultimele imagini cu Răzvan Ciobanu în viață. Cum l-au surprins paparazii

Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţă, după ce maşina pe care o conducea pe DJ 226, între localităţile Năvodari şi Săcele, a părăsit carosabilul şi a intrat în copaci. Mașina nu îi aparține creatorului de modă, ci unei prietene.

Mai multe articole despre:
Răzvan Ciobanu