MENIU

SURSE: PSD ar putea susține din umbră candidatura lui Piedone, PNL pregătește propriul candidat la Capitală

SURSE: PSD ar putea susține din umbră candidatura lui Piedone, PNL pregătește propriul candidat la Capitală

Se fac jocuri intense în plină precampanie electorală. Se pare că dacă PSD decide să-l susțină din umbră pe Cristian Popescu Piedone, așa cum se zvonește, sursele Realitatea PLUS spun că PNL va avea propriul candidat. Pe de altă parte, candidatul actual al Coaliției - Cătălin Cîrstoiu va avea o conferință în care va explica detalii legate de acuzele de incompatibilitate.

În contextul alegerilor locale care se apropie cu pași repezi, scena politică din România este în plină efervescență. Surse din interiorul coaliției au dezvăluit că se conturează alianțe și strategii complexe, iar competiția pentru fotoliul de primar devine din ce în ce mai acerbă chiar în alianța PNL-PSD.

Potrivit informațiilor obținute, Partidul Social Democrat (PSD) ar putea decide să-l susțină din umbră pe primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone. Această mutare ar putea să îi surprindă pe mulți, însă sursele noastre sugerează că PSD vede în Piedone un candidat cu potențial și dorește să îl sprijină în cursa pentru Primăria Capitalei.

Pe de altă parte, Partidul Național Liberal (PNL) pare să nu fie de acord cu această candidatură. Conform acelorași surse, PNL pregătește propriul candidat pentru funcția de primar, subliniind astfel intenția de a merge pe cont propriu în această competiție, însă nu avem un nume pentru moment.

În plus, în contextul acestei situații tensionate, Cătălin Cîrstoiu va susține o conferință de presă în care va aduce lămuriri cu privire la acuzele de incompatibilitate care i-au fost aduse în ultima perioadă în presă.

Coaliția îl menține pe Cîrstoiu în cursa pentru Capitală. Ciucă: Cred că este mai priceput decât oricare dintre noi să iasă din starea asta de terapie intensivă

Mai multe articole despre:
candidatura primaria capitalei