MENIU

Surse: Liderii USR Plus l-au sunat pe președintele Klaus Iohannis, însă acesta nu le-a răspuns

Klaus Iohannis, convorbire telefonică (arhivă)

Liderii USR Plus l-ar fi sunat, miercuri, pe președintele Klaus Iohannis, însă acesta nu le-a răspuns, potrivit unor surse politice citate de Realitatea Plus. Mai mult, șeful statului nici nu ar fi revenit la  apelurile pierdute. 

Informația vine în contextul în care cei doi lideri ai USR Plus, Dan Barna și Dacian Cioloș, au anunțat vineri seară semnarea unei moțiuni de cenzură împotriva guvernului, împreună cu AUR. 

Pe de altă parte, Dacian Cioloș a precizat că în ultimele zile, pe fondul crizei guvernamentale profunde, mai mulți lideri PNL l-aar fi sunat pentru a-l convinge ca USR Plus să nu-și continue demersurile pe care moțiunii de cenzură. Cioloș a precizat că mesajele au venit atât din tabăra care-l susține pe Florin Cîțu în cursă pentru șefia PNL, cât și din tabăra lui Ludovic Orban.

"Am văzut declarațiile lui Florin Cîțu încercând să se agațe de putere. Realitatea este că stătea pe un scaun cu patru picioare din care singur a rupt două și acum se întreabă pe ce parte cade", a scris Cioloș pe o rețea de socializare..