MENIU

Surse: Daniel Zamfir, mazilit de Orban, ar putea pleca la Tăriceanu. Zamfir neagă!

Senatorul liberal Daniel Zamfir, aflat în conflict cu liderul PNL Ludovic Orban, ar negocia cu Călin Popescu Tăriceanu trecerea la ALDE, au declarat pentru „Adevărul“ surse politice. Mai mult, Zamfir ar fi promis că nu vine singiur, ci cu încă cinci parlamentari. Contactat de ştiripesurse.ro, senatorul liberal a negat informaţia, despre care a spus că este o "fumigenă".

”Nu confirm această informație. Este o nouă fumigenă lansată de colegi din PNL. Ei încearcă să inducă ideea că toate proiectele de lege pe care le susțin o fac pentru că sunt deja cu un picior în ALDE”, a declarat senatorul libera

În ianuarie a acestui an, Daniel Zamfir a pierdut preşedinţia Comisiei economice din Senat, aceasta fiind preluată de senatorul PNL Florin Cîţu. 

Conflictul care a dus la schimbarea lui Zamfir a pornit de la iniţiativă legislativă de plafonare a dobânzilor la creditele bancare, De altfel, liderul PNL Ludovic Orban l-a averizat că dacă va mai avea propuneri care n-au susţinerea partidului va fi exclus din PNL.

În ultimele luni, cei doi au avut mai multe schimburi tăioase de replici, de cele mai multe ori purtate în spaţiul virtual.