MENIU

Surse: Dăncilă amenință cu DEMISIA. Îi cere lui Dragnea să-i găsească înlocuitor până în 30 iunie

<p>Viorica Dancilă, rezistă tot 6 luni ca și Grindeanu și Tudose?</p>

Ipoteză incendiară: premierul Viorica Dăncilă ar fi amenințat cu demisia și i-ar cere lui Liviu Dragnea să-î găsească un înlocuitor până în 30 iunie. Motivul: Dăncilă ar refuza două cereri venite din Kiseleff!

Duminică ar fi avut loc mai multe întâlniri pe ascuns, în biroul lui Dragnea de la Parlament, potrivit surselor din PSD citate de Comisarul.ro.

Potrivit acestora, Dăncilă amenință cu demisia, și i-ar fi cerut lui Dragnea ca până la sfârșitul actualei sesiuni parlamentare să-i găsească înlocuitor.

Aceleași surse mai spun că Dragnea a fost luat prin surprindere de acest gest „al femeii în care am investit foarte-foarte mult", așa cum s-a exprimat, și-i bănuiește pe unii dintre prietenii săi din servicii că au influențat-o pe Viorica Dăncilă.

Premierul Dăncilă prezintă luni bilanțul Guvernului "Dragnea 3", în fața CEX-ului PSD

Informația bombă vine în contextul în care premierul Viorica Dăncilă prezintă luni, de la ora 11, în cadrul Comitetului Executiv Naţional al PSD (CEX), primul bilanţ al Guvernului, potrivit unui anunţ al liderului partidului, Liviu Dragnea.

Viorica Dăncilă ar vrea să revină la Parlamentul European, scrie şi G4media. Ea ar vrea să se retragă din fruntea Guvernului pentru că Liviu Dragnea face presiuni asupra ei să adopte o ordonanță de urgență pe justiție, dar Dăncilă ar ezita să facă această mișcare din cauza consecințelor politice la nivel internațional.

Un lider PSD citat de Realitatea.net dezminte că s-a discutat, la întâlnirea de la PSD de duminică, subiectul demisiei premierului Dăncilă:

"Am citit și eu dimineață această "știre" să îi spunem, și m-am distrat. Da, ieri a fost o întâlnire a liderilor PSD, dar vreau să vă spun că Viorica Dăncilă nici n-a fost prezentă. Și nu s-a discutat despre această demisie despre care se vorbește. Acum, vă dați seama, nu e Viorica Dăncilă omul care să deschidă acest conflict, mai ales cu Dragnea", a mai spus acesta.

Social-democraţii se reunesc luni, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, care va avea loc de la ora 11,00 la Palatul Parlamentului.

Întrebat, săptămâna trecută, dacă va fi făcută o evaluare a Guvernului la şedinţa CExN al PSD, Liviu Dragnea, a răspuns: "Nu. Va fi o prezentare făcută de prim-ministru, o analiză, un mini-bilanţ".

Mai multe articole despre:
PSD Liviu Dragnea Viorica Dăncilă