MENIU

Surpriza unui tânăr în vizită la Cluj:gestul unui şofer de autobuz l-a lăsat mut. "Mai rar aşa ceva"

Autobuzele de transport public, din toate oraşele României, nu sunt cele mai prietenoase mijloace de transport, iar comportamentul șoferilor și al controlorilor este, de multe ori, departe de standardele bunului-simț. Cu toate acestea, un tânăr a avut parte de o surpriză, de la un şofer de autobuz din Cluj. 

Totuși, există și excepții, după cum avea să afle un tânăr din Târgu-Jiu, venit în vizită în Cluj. Acesta s-a urcat în autobuzul M26, care a pornit din Florești, cu intenția de a ajunge în centrul Clujului, unde urma să se întâlnească cu un prieten.

”Am coborât mai repede decât îmi propusesem, deoarece riscam să întârzii din cauza lucrărilor din zona Operei Maghiare. Așa că am decis să iau un taxi din zona stadionului. Însă când am coborât din autobuz, am luat doar una dintre cele două genți pe care le aveam și, fiind ocupat cu vorbitul la telefon, nu am băgat de seamă că-mi lipsește geanta cu laptop-ul și portmoneul”, a povestit pentru Citynews.ro tânărul.

Panicat, acesta a sunat imediat la dispeceratul CTP, unde a avut parte de o surpriză...plăcută: șoferul autobuzului îi găsise geanta și, la rândul său, anunțase dispeceratul în legătură cu obiectele pierdute. Mai mult, își lăsase numărul personal de mobil, în caz că proprietarul genții avea să sune.

”Așa am intrat în legătură de șoferul, care mi-a dat întâlnire în același loc când ajungea cu următoarea cursă din Florești”, a spus ”uitucul”. Însă surprizele n-aveau să se încheie aici. ”Mi-a dat înapoi lucrurile și m-am oferit să-l recompensez. Nu a vrut nimic. Nici nu mi-a venit să cred, a fost foarte de treabă domnul, mai rar așa oameni cinstiți”, a conchis tânărul.