MENIU

SURPRIZĂ - Mircea Badea a reacţionat DUR după ce CTP l-a pus la punct în scandalul Carmen Iohannis

Realizatorul TV Mircea Badea a reacţionat pe blogul său, după ce editorialistul Gândul, Cristian Tudor Popescu, l-a "sancţionat" pentru atacul la soţia lui Klaus Iohannis, Carmen.

Citiţi aici ce a scris Badea, iniţial: INCREDIBIL - Atac MIZERABIL al lui Mircea Badea la adresa soţiei lui Klaus Iohannis

Citiţi aici reacţia ulterioară a CTP-ului: BOMBĂ - Cristian Tudor Popescu l-a DESFIINŢAT pe Mircea Badea, după atacul la Carmen Iohannis

Iată în continuare textul lui Mircea Badea de pe blog, ca urmare a reacţiei CTP-ului:

"Voiam sa stau o perioada departe de mediul virtual care-mi provoaca scarba, dar un text care ma vizeaza, scris de farul calauzitor al presei romanesti, Cristian Tudor Popescu, ma obliga sa reactionez.

Cuvantul “modestie” pe care l-am folosit vorbind despre mersul pe jos al doamnei Iohannis este preluat din titlurile propagandei basiste/iohanniste care puneau pe seama acestei calitati morale optiunea cinetica a respectivei doamne. Sigur ca dansa poate merge cum si cu ce “doreste muschii gambelor dumneai”. Pe mine personal ma doare in zona muschilor glutei de asta. Doar reactionam pe seama propagandei intense si atat. Altfel nici n-as fi aflat de existenta respectabilei doamne, cu atat mai putin de felul in care alege sa-si deplaseze organismul. Sunt convins ca puteti sa faceti aceasta simpla diferenta la nivel logic chiar daca sunteti parte integranta din aparatul de propaganda.

Cred ca puteti, sper, sa faceti diferenta intre o insulta si o ironie. Cand v-am numit modest, nu v-am insultat. Daca ati perceput-o asa inseamna ca sunteti exagerat de modest, dar din punct de vedere intelectual".

Mai multe articole despre:
ctp Mircea Badea