MENIU

Surpriza eMAG, odată cu lansarea Netflix în România

eMAG a pregătit o mare supriză fanilor Netflix, odată cu lansarea acestui serviciu de video la cerere în România.

Black Friday 2016 eMAG - LIVE UPDATE fiecare miscare a magazinelor online. Au aparut primele oferte 

Decizia Netflix de a se extinde în peste 130 de țări ale lumii a determinat eMAG să gândească o campanie de reduceri la televizoare. Mai exact, la SMART TV-uri cu ajutorul cărora să vă puteți bucura de Netflix.

eMAG Black Friday 2016 - Catalogul complet al reducerilor. Iata surprizele de anul asta

Marile reduceri eMAG pot fi consultate AICI

Peste 50 de modele de televizoare - din mărci celebre ca LG, Philips, Samsung, Panasonic sau Sony - sunt incluse în promoția eMAG, reducerile fiind de sute sau chiar mii de lei, pentru fiecare model. De exemplu, un televizor Smart Android 3D LED Philips, cu diagonală de 101 centimetri, are o reducere de aproape 1.000 de lei. 

Netflix este unul dintre cei mai importanți furnizori de conținut video online. Serviciul s-a lansat în România în data de 6 ianuarie, iar până pe 6 februarie este complet gratuit. Netflix are 3 tipuri de abonamente. Cel basic costă 7.99 euro, cel Standard - 9,99, iar cel Premium 11,99 euro.

Abonamentul Basic permite vizualizarea continutului de pe Netflix de pe un singur dispozitiv (adica nu puteti accesa Netflix de pe televizor si de pe telefon, de exemplu, în același timp), iar formatul nu este HD. Abonamentul Premium permite vizualizarea simultană pe 4 dispozitive - fie ele televizoare, laptopuri, telefoane, tablete - iar opțiunile HD și Ultra HD sunt disponibile.

Revenind la campania eMAG, trebuie spus că clienții pot alege Garanția Plus, care garantează reparația televizorului în maximul 5 zile lucrătoare, ridicare și înapoiere a produselor inclusă și înlocuirea produsului după trei reparații repetate.

Black Friday 2016 eMAG. Catalogul surprizelor. Tot ce este nou anul acesta

Mai multe articole despre:
emag reduceri emag lansare netflix