MENIU

Surpriză de proporţii la Pro TV. O vedetă a postului a anunţat că este însărcinată

<p>PRO TV</p>
Lavinia Petrea

Surpriză de proporţii în echipa Pro Tv! O cunoscută prezentatoare va deveni curând mămică pentru a doua oară. Discretă cu viaţa personală, ştirista a născut în urmă cu aproape doi ani un băieţel pe care l-a botezat Mathias, iar acum este din nou gravidă şi urmează să aducă pe lume o fetiţă.

Ca şi la prima sarcină, ştirista a preferat să împartă marea veste doar cu apropiaţii, însă în urmă cu o săptămână pentru că momentul naşterii se apropie, Lavinia Petrea (28 de ani), căci despre ea este vorba, fiind însărcinată în şase luni, a publicat o imagine cu burtica de gravidă pe reţeaua de socializare.

"O aşteptăm cu drag pe Klara", este mesajul, care însoţeşte imaginea emoţionantă cu blondina în timp ce îşi mângâie burtica la malul mării. Prezentatoarea de la matinalul Ştirilor Pro Tv este foarte activă şi continuă să se trezească cu noaptea-n cap pentru a fi prezentă la pupitru alături de colegul ei Mihai Dedu, dar recunoaşte că sarcinile nu le poate compara. “Sunt în luna a şasea de sarcină. De această dată nu pot să spun că nu m-am simţit perfect, dar nici probleme majoare nu am avut. Am nevoie de mai multă odihnă, dar în acelaşi timp, Mathias are nevoie de atenţia mea, chiar dacă este foarte iubit şi răsfăţat de toţi cei patru bunici. Nici acum nu am avut pofte deosebite, însă pot spune că această sarcină este foarte diferită de prima”, a mărturisit Lavinia pentru Revista Tv Mania, pe a cărei copertă a apărut.

Mai multe articole despre:
sarcină Pro Tv lavinia petrea