MENIU

Supermarket blindat cu capcane împotriva hoților, ajuns viral pe internet. „În curând o să pună doar poza cu produsul și îl vezi fizic de abia după ce îl achiți”

Supermarket blindat cu capcane împotriva hoților de mâncare, ajuns viral pe internet. Foto: Captură TikTok

Magazinele din Romania par sa fi ajuns la metode extreme pentru a se proteja impotriva hotilor, care, din pacate, au devenit o prezenta tot mai obisnuita in aceste medii de vanzare. Produsele de valoare precum carnea congelata, cascavalul, branza, mezelurile sau fisticul sunt acum protejate in cutii speciale anti-furt, o masura menita sa descurajeze potentialii infractori.

Un internaut a filmat intr-un supermarket din Iasi si a postat videoclipul pe TikTok. In videoclip vedem cum majoritatea produselor sunt protejate de sisteme anti-furt.

„Intri liniștit să faci cumpărături și găsești asta”, își începe femeia filmarea.

„Vrei să îți cumperi un mezel, și le găsești pe toate așa”, spune cumpărătoarea în timp ce filmează mezelurile blindate cu plase speciale. Apoi filmează cașcavalul, aflat în cutii anti-furt. „Nu cred, Doamne ferește”, mai comentează femeia, în timp ce filmează o bucată de tobă aflată într-o cutie anti-furt.

Un oraș din România a ajuns în Top 10 al celor mai bune orașe de locuit din Europa -și nu este București

Culmea videoclipului este o banală punguță cu fistic, aflată și ea într-o cutie specială contra hoților: „Asta e doar 6 lei” exclamă cumpărătoarea uimită.

Cum era de așteptat, comentariile au început să curgă, însoțite de ironiile de rigoare:   

„In curand o sa puna doar poza cu produsul si il vezi fizic de abia dupa ce il achiti”, a scris un comentator, iar un internaut s-a grabit să îi răspundă: „Ahahaha, nu le da idei!”

„Soacra’mea a cumpărat cașcavalul crezând ca i da și cutia fraților”

„O sa vin cu patent si cleste la cumparaturi”

Scandal de proporții din cauza unei antene 5G. Sătenii s-au luat la harță cu primarul, care se apără cu polițiștii lângă el

„Preferă să investească banii în cutii și sisteme de alarmă decât să rămână casele fizice”, au mai scris internauții.

@iasi.mananca Nu am mai fost de ceva timp la cumparaturi, dar la asta nu ma asteptam 😅😂 #carrefour #romania #iasi #hoti #fyp #viral #soc ♬ original sound - iasi.mananca
Mai multe articole despre:
supermarket magazin furt sistem anti-furt