MENIU

Suma INCREDIBILĂ pe care soția prințului Harry o va primi ca DESPĂGUBIRE din partea unui tabloid britanic

Meghan și prinţului Harry / Profimedia

Meghan, soţia prinţului Harry, va primi o despăgubiri cel puțin hilară, de doar 1 liră sterlină, de la Associated Newspapers,  după ce unul dintre tabloidele acestui grup media, Mail on Sunday, a fost găsit vinovat în instanţă pentru încălcarea vieţii sale private.

Suma nominală a fost stabilită în documentele judiciare care confirmă în mod oficial faptul că tabloidul britanic a acceptat acea înfrângere în instanţă, relatează BBC, preluat de Agerpres.

Reamintim că Mail on Sunday a publicat o scrisoare pe care ducesa de Sussex i-a expediat-o tatălui ei, Thomas Markle, în 2018.

Associated Newspapers anunţase anterior că intenţionează să continue procedura judiciară şi să facă apel la Curtea Supremă, dar şi-a acceptat în cele din urmă înfrângerea după acest proces îndelungat.

Conform noii sentinţe, Associated Newspapers va plăti şi o sumă confidenţială pentru încălcarea drepturilor de autor, iar Mail on Sunday va trebui să acopere o parte substanţială din cheltuielile de judecată ale ducesei de Sussex, care ar putea să depăşească pragul de 1 milion de lire sterline.

De asemenea, tabloidul a fost obligat prin sentinţă judecătorească să publice pe prima sa pagină o declaraţie oficială prin care îşi recunoaşte înfrângerea în acest proces.