MENIU

Suflet de biker la Timisoara. Motociclistii le-au facut o bucurie copiilor dintr-un centru social carora le-au curatat gradina si o vor reamenaja. Video

Bikeri

Asa cum o fac de ani si ani, motociclistii din Timisoara se indreapta mereu cu fapte bune spre cei aflati in nevoie, spre cei napastuiti, carora le fac bucurii. Asa s-a intamplat si zilele trecute cand, calare pe motoare, au ‘descins’ la un centru social pentru copii si s-au transformat in… gradinari priceputi.

Peste 20 de motociclisti, membri ai doua dintre cele mai cunoscute cluburi de bikeri din Timisoara au demonstrat, inca o data, ca au un suflet mare si raspund prezent de fiecare data cand pot sa isi ofere ajutorul. De asta data i-au ajutat pe cei de la Complexul de Servicii Sociale pentru Interventii in Regim de Urgenta din Timisoara, acolo unde ajung copiii abuzati, neglijati sau exploatati.

Aflasera ca gradina centrului a devenit o mini jungla urbana si au decis sa o transforme intr-un spatiu potrivit pentru micuti.

Au pus mana pe sape, topoare, harlete, greble si drujbe si au inceput curatenia. Plantele uscate au fost scoase, radacinile taiate, copacii curatati. A fost o munca de echipa care a aratat inca o data unitatea celor din cluburile de motociclisti.

„Incercam sa ajutam, sa facem cat mai mult bine. Sa oferim ajutor acolo unde e nevoie de noi. Si sa incercam sa impartim cu cei care poate nu au avut norocul pe care l-am avut noi. Si am indentificat acest loc, al asistentei sociale unde am gasit o mica jungla„, a spus Attila Hajdu, presedinte presedinte Doomstriker Timisoara, citat de opiniatimisoarei.ro.

‘Schimbam in bine in jurul nostru‘ este deviza motociclistilor care si-au unit fortele pentru copii si sunt de la Doomstriker si Blue Knights Romania 1, doua cluburi de bikeri din Timisoara formate din fosti sau actuali politisti, jandarmi, pompieri sau agenti de paza.

 

 

Mai multe articole despre:
Bikeri timisoara