MENIU

BACALAUREAT 2016 ISTORIE. Subiecte şi barem ISTORIE edu.ro - miercuri, 6 iulie

SUBIECTE ISTORIE BACALAUREAT 2016
<p>SUBIECTE ISTORIE BACALAUREAT 2016</p>
<p>SUBIECTE ISTORIE BACALAUREAT 2016</p>
<p>SUBIECTE ISTORIE BACALAUREAT 2016</p>
<p>SUBIECTE ISTORIE BACALAUREAT 2016</p>
<p>BACALAUREAT 2016 ISTORIE. VEZI subiecte şi barem ISTORIE</p>
<p>BACALAUREAT 2016 ISTORIE. VEZI subiecte şi barem ISTORIE</p>
<p>Subiecte şi barem ISTORIE edu.ro</p>
<p>Subiecte şi barem ISTORIE edu.ro</p>
<p>Subiecte şi barem ISTORIE edu.ro</p>
<p>Subiecte şi barem ISTORIE edu.ro</p>

BACALAUREAT 2016 ISTORIE. Peste 137.000 de candidaţi, atât absolvenţi de clasa a XII-a din promoţia curentă, cât şi din promoţiile anterioare, vor susţine PROBELE SCRISE din cadrul examenului de BACALAUREAT 2016, potrivit datelor OFICIALE anunţate de MINISTERUL EDUCAŢIEI. REZULTATELE FINALE ale examenului de BACALAUREAT 2016 urmează să fie AFIŞATE în 16 IULIE. Miercuri, 6 iulie, absolvenţii de clasa a XII-a au susţinut PROBA SCRISĂ OBLIGATORIE a profilului, respectiv MATEMATICĂ sau ISTORIE.

BACALAUREAT 2016 ISTORIE. În total, 137.344 de absolvenţi de clasa a XII-a vor susţine PROBELE SCRISE din cadrul examenului de BACALAUREAT 2016, în cele 473 de centre de examen. De asemenea, lucrările vor fi corectate în 87 de centre de evaluare. REZULTATELE FINALE ale examenului de BACALAUREAT 2016 urmează să fie afişate în 16 iulie. Site-ul nostru, www.realitatea.net, vă va oferi, în timp real, toate informaţiile noi referitoare cu examenul de Bacalaureat 2016, aşa cum v-am obişnuit.

Miercuri, 6 iulie, absolvenţii de clasa a XII-a au susţinut PROBA SCRISĂ OBLIGATORIE a profilului, respectiv MATEMATICĂ sau ISTORIE.

BACALAUREAT 2016 ISTORIE - LIVE UPDATE 14:55: Subiectele şi baremul de la proba de ISTORIE a examenului de bacalaureat au fost afişate de Ministerul Educaţiei. Mai jos puteţi vedea care au fost subiectele de la istorie şi care este baremul de corectare. Atât subiectele de la istorie, cât şi baremele de corectare istorie pot fi descărcate din acest articol.

 

 

BACALAUREAT 2016 ISTORIE - LIVE UPDATE 11:10: Subiectele de la ISTORIE au început să circule deja. Acestea sunt disponibile mai jos. La subiectul 3 de la proba de ISTORIE de miercuri, 6 iulie, a picat România postbelică.

Sursa foto: adevarul.ro

BACALAUREAT 2016 ISTORIE - LIVE UPDATE 9:00: Examenul de BAC 2016 ISTORIE a început. Elevii au intrat cu emoţii în sala de examen. Examenul durează 3 (trei) ore.

BACALAUREAT 2016 SUBIECTE ISTORIE - LIVE UPDATE 8:30: Elevii au început să intre în sălile de examen începând cu ora 8:30.

Vineri, 8 iulie, urmează să aibă loc proba la alegere în funcţie de profilul liceal absolvit, care se susţine la una din materiile: geografie, chimie, fizică, biologie, informatică, filosofie, logică, psihologie, sociologie şi economie.

Aşa cum v-am obişnuit, pe site-ul nostru, www.realitatea.net, vom publica, în timp real, SUBIECTE şi BAREM pentru probele scrise obligatorii ale profilului, respectiv MATEMATICĂ şi ISTORIE, urmând ca, undeva în jurul orei 15:00, subiectele şi baremul să fie publicate şi pe site-ul subiecte.edu.ro.

În acest articol, ne vom axa doar pe SUBIECTE şi BAREM pentru proba scrisă la ISTORIE.

Veţi găsi toate informaţiile de care aveţi nevoie despre proba scrisă obligatorie a profilului la MATEMATICĂ în materialele următoare. De reţinut că şi în aceste materiale vom face UPDATE LIVE, ori de câte ori vom avea informaţii noi.

SUBIECTE MATEMATICĂ BACALAUREAT 2016. Subiecte complete, barem, rezolvări - miercuri, 6 iulie

SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2016. M1, M2, M3, M4. Cea mai grea probă la BACALAUREAT. SUBIECTE și BAREM

BACALAUREAT 2016 SUBIECTE şi BAREM ISTORIE. Subiectele si baremul pentru examenul de BACALAUREAT 2016 vor fi publicate, în timp real, pe site-ul nostru, www.realitatea.net, urmând ca, undeva în jurul orei 15:00, subiectele şi baremul să fie publicate şi pe site-ul subiecte.edu.ro.

BACALAUREAT 2016 SUBIECTE ISTORIE . Iată care este CALENDARUL EXAMENULUI DE BACALAUREAT 2016 - PROBA SCRISĂ:

4 iulie2016 - Limba si literatura româna – proba E)a) – proba scrisă
5 iulie 2016 - Limba si literatura materna – proba E)b) – proba scrisă
6 iulie 2016 - Proba obligatorie a profilului – proba E)c) – proba scrisă
8 iulie 2016 - Proba la alegere a profilului şi specializării – proba E)d) – proba scrisă
12 iulie 2015 - AFIŞAREA REZULTATELOR pentru examenul de BACALAUREAT 2016 (până la ora 16:00) pe EDU.RO
12 iulie 2015 - Depunere CONTESTAŢII (orele 16:00 – 20:00)
13 -15 iulie 2015 - Rezolvare CONTESTAŢII

REZULTATELE FINALE ale examenului de BACALAUREAT 2016 urmează să fie AFIŞATE în 16 IULIE.

SUBIECTE ISTORIE BACALAUREAT 2016. REGULI pentru examenul de BACALAUREAT 2016.

BACALAUREAT 2016 ISTORIE. Toate sălile de EXAMEN vor fi supravegheate video şi audio. Vor fi supravegheate, în acelaşi mod, şi sălile în care se vor descărca şi se vor multiplica SUBIECTELE şi sălile în care se vor prelua, evalua şi depozita lucrările scrise.

BACALAUREAT 2016 SUBIECTE ISTORIE. Extrem de important este faptul că, potrivit metodologiei de EXAMEN, candidaţii NU pot intra în săli cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări şi alte materiale care ar putea fi utilizate pentru REZOLVAREA SUBIECTELOR, şi nici cu telefoane mobile sau căşti audio.

Cei care vor încălca această regulă vor fi eliminaţi din EXAMEN şi îşi vor pierde dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale Bacalaureatului.

Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de 3 (trei) ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat. În acest sens, candidaţii folosesc numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor vor utiliza numai creion negru.

SUBIECTE ISTORIE BACALAUREAT 2016. Absolvenţii de liceu promovează EXAMENUL DE BACALAUREAT 2016 dacă îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiţii: au susţinut probele de evaluare a competenţelor; au susţinut toate probele scrise şi au obţinut cel puţin nota 5 la fiecare dintre acestea şi au obţinut cel puţin media 6 (şase) la probele scrise.

Lucrările scrise ale candidaţilor la BACALAUREAT pot fi corectate în alte judeţe decât cele în care se susţine examenul, prin decizie a Comisiei Naţionale de Bacalaureat. Transportul lucrărilor scrise dintr-un judeţ în cel desemnat şi aducerea lor înapoi, precum si consemnarea în catalogul electronic a rezultatelor obţinute de candidaţi se fac în conformitate cu procedurile elaborate de Comisia Naţională de Bacalaureat.

Absolvenţii de liceu promovează examenul de BACALAUREAT dacă îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiţii: au susţinut probele de evaluare a competenţelor; au susţinut toate probele scrise şi au obţinut cel puţin nota 5 la fiecare dintre acestea şi au obtinut cel puţin media 6 (şase) la probele scrise.

Media notelor la probele scrise se calculează ca medie aritmetică, cu două zecimale, fără rotunjire. Aceasta reprezintă media generală a candidatului la examenul de BACALAUREAT.

BACALAUREAT 2016 ISTORIE. A doua sesiune a examenului de BACALAUREAT 2016 va avea loc în perioada august-septembrie, înscrierile fiind programate să se desfăşoare în perioada 18 - 22 iulie.

Astfel, în 16-17 august va avea loc evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română şi evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă, în 17-19 august - evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională şi în 18-19 august - evaluarea competenţelor digitale.

Din 22 august, vor începe probele scrise, prima testare fiind la limba şi literatura română, urmată, în 23 august, de limba şi literatura maternă, 24 august - proba obligatorie a profilului şi 26 august - proba la alegere a profilului şi specializării.

Primele REZULTATE vor fi afişate în 29 august, până la ora 16:00, iar CONTESTAŢIILE vor fi depuse între orele 16:00 şi 20:00. În 30-31 august vor fi rezolvate contestaţiile, iar în 1 septembrie vor fi afişate REZULTATELE FINALE.

În fişierele ataşate acestui articol, puteţi consulta SUBIECTE ISTORIE şi BAREM ISTORIE din sesiunea 2015 a examenului de BACALAUREAT.

Reamintim că SUBIECTELE şi BAREMUL ISTORIE BACALAUREAT 2016 vor fi afişate în acest articol de îndată ce vor fi făcute publice, urmând ca, după ora 15:00, să fie publicate şi pe site-ul subiecte.edu.ro.