MENIU

Subiecte chimie organica - Care e gradul de dificultate al exercitiilor de la BAC 2017

Subiecte chimie organica - Ultima proba este singura care le mai poate pune probleme elevilor la BAC 2017, insa tinand cont ca e vorba de o probla la alegere, fiecare elev a putut sa sustina examen la materia pe care o stapaneste cel mai bine dintre: anatomie, biologie vegetala si animala, chimie organica si anorganica dar si fizica. Desigur, aceasta alegere a fost de facut pentru elevii de profil real.

S-au publicat baremele şi subiectele la BAC 2017: 

Consultă AICI baremul la GEOGRAFIE 2017 - format PDF

Consultă AICI subiectele la Geografie 2017 - format PDF

Consultă AICI baremul la ANATOMIE 2017 - format PDF

Consultă AICI subiectele la ANATOMIE 2017 - formar PDF

Consultă AICI baremul la Biologie 2017 - format PDF

Consultă AICI subiectele la Biologie 2017 - format PDF

Consultă AICI baremul la CHIMIE anorganică 2017 - format PDF

Consultă AICI subiectele la CHIMIE anorganică 2017 - format PDF

Consultă AICI baremul la CHIMIE organică 2017 - format PDF

Consultă AICI subiectele la Chimie organică 2017 - format PDF

Consultă AICI baremul la FIZICĂ 2017 - format PDF

Consultă AICI subiectele la FIZICĂ 2017 - format PDF

Consultă AICI baremul la INFORMATICĂ 2017 - format PDF

Consultă AICI subiectele la INFORMATICĂ 2017 - format PDF

Consultă AICI baremul la LOGICĂ 2017 - format PDF

Consultă AICI subiectele la LOGICĂ 2017 - format PDF

Consultă AICI baremul la PSHIHOLOGIE 2017 - format PDF

Consultă AICI subiectele la PSHOLOGIE 2017 - format PDF

Consultă AICI baremul la SOCIOLOGIE 2017 - format PDF

Consultă AICI subiectele SOCIOLOGIE 2017 - format PDF


Subiecte chimie organica - Proba la alegere pentru cei care au terminat un liceu cu profil real are un grad destul de mare de dificultate dar si o paleta larga de alegere a materiei la care sa fie sustinut ultimul examen la BAC 2017. In foarte scurt timp va prezentam atat subiectul de la Chimie organica, cat si rezolvarile si baremele care va arata cum se putea obtine punctaj maxim.

Subiecte biologie vegetala si animala - Este proba cel mai des aleasa de catre elevii de la profilul real care mai au ca alternative anatomia, dar si informatica, fizica, chimie organica si anorganica. Alegerea materiei trebuia facuta dintrea incepelor probelor de examen BAC 2017 si comunicata catre Ministerul Educatiei. 

Subiecte chimie organica – Astazi s-a desfasurat si ultima proba BAC 2017. Intrarea candidatilor in sali s-a facut intre orele 7:30 si 8:30 pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie. Elevilor nu le e permis accesul in sali cu manuale sau alte notite, insemnari care ar putea fi folosite pentru rezolvarea subiectelor. Si telefoanele mobile sunt interzise.

Subiecte chimie organica – Ultima proba este una la alegere, iar elevii sunt filmati si inregistrati atat video cat si audio pe parcursul rezolvarii subiectelor de la BAC 2017.

Subiecte chimie organica– La inscrierea la BAC 2017, elevii au putut opta pentru a rezolva subiecte la biologie din programa fie de Biologie vegetala si animala, fie de anatomie si fiziologie umana, genetica si ecologie umana.

Subiecte chimie organica Bac 2017 – Se considera ca un candidat a promovat examenul de BAC 2017 daca a indeplinit toate conditiile urmatoare: a sustinut probele de evaluare a competentelor, a sustinut toate probele scrise si a obtinut cel putin nota 5 la fiecare dintre ele, a obtinut cel putin media 6 la probele scrise.

Subiecte chimie organica bac 2017 – Lucrarile scrie ale celor care au sustinut probele la BAC 2017 sunt corectate in alte judete decat cele in care se sustine examenul, prin decizia Comisiei Nationale de Bacalaureat. Transportul lucrarilor scrise dintr-un judet in cel desemnat si aducerea inapoi, precum si consemnarea in catalogul electronic a rezultatelor obtinute de candidati se fac in conformitate cu procedurile elaborate de aceasta comisie.

Subiecte chimie organica – Noutatile de la BAC 2017

Exista si o serie de noutat in acest an la BAC 2017. Elevii vor putea depunde contestatii in ziua afisarii rezultatelor, iar dupa corectare nota va fi rotunjita in plus sau in minus cu oricare are fi diferenta intre prima corectare si cea de-a doua. Pana acum, rotunjirea notei se facea doar daca depasea o diferenta de 50 de sutimi intre prima si a doua corectare. Atat contestatiile cat si prima corectura se efectueaza in alt judet decat cel in care s-a sustinut examenul.

Subiecte chimie organica – O alta noutate este ca in acest an toate centrele de examinare sunt dotate cu capacitatea de a inregistra audio si video, atat din fata cat si din spatele clasei, desfasurarea examenului. In cazul unor probeleme sau suspiciuni de fraude aceste inregistrari vor putea fi consultate.

Mai multe articole despre:
subiecte Chimie organica BAC 2017