MENIU

SUA: Un bărbat a strigat "Salut Hitler" într-un teatru din Baltimore, provocând panică

SUA: Un bărbat a strigat "Salut Hitler" într-un teatru din Baltimore, provocând panică

Un bărbat a creat panică într-un teatru din Baltimore când a început să strige "Salut Hitler! Salut Trump!" în timpul desfăşurării unei piese de teatrua cărei acţiune se petrecea într-un sat evreiesc din Rusia ţaristă, oamenii panicaţi îndreptându-se spre ieşire, relatează AP.

Rich Scherr, un jurnalist financiar, care a fost unul dintre cele peste 1.000 de persoane care au participat la spectacolul de miercuri seară de la Teatrul Hipodrom din Baltimore, a declarat că un bărbat care se afla la un balcon a fost cel care a provocat agitaţia. El a descris pe spectatori uimiţi iniţial şi înmărmuriţi de confuzie şi teamă când bărbatul a început să strige sloganuri naziste timp câteva minute în pauza spectacolului.

"Totul era foarte liniştit. Apoi l-am auzit pe acest bărbat tipând: "Salut Hitler! Salut Trump!", a declarat acesta într-un interviu telefonic. Alţi spectatori i-au spus acestuia că au auzit de asemenea că bărbatul striga despre "MAGA", sloganul "Make America Great Again" al preşedintelui Donald Trump.

Câteva zeci de oameni au început să alerge spre ieşire, potrivit lui Scherr, în timp ce alţii au început să cheme forţele de securitate, scrie mediafax.ro.

Scherr a spus că se pregătea pentru posibilitatea unui atac cu o armă de foc. "Nu voiam să mă gândesc la ce e mai rău, dar mă pregăteam să reacţionez în cazul unui atac cu o armă de foc", a afirmat el.

Mai multe articole despre:
SUA teatru bărbat