MENIU

Studentul din Iaşi suspect de omor, prins la Roman

Studentul suspect de omor, prins la Roman

Studentul din Iaşi, căutat pentru că şi-ar fi înjunghiat colegii de cameră, a fost prins. Poliţiştii l-au depistat în Roman şi îl vor duce la audieri în această dimineaţă.

Suspectul, în vârstă de 20 de ani, este acuzat că şi-a ucis un coleg, iar pe celălalt l-a rănit grav, iar apoi a dat foc camerei de cămin.

Incendiu cu victime într-un campus studenţesc din Iaşi, luni dimineaţă. Pompierii au intervenit şi au stins flăcările imediat. Însă în cameră au fost găsiţi doi tineri înjunghiaţi. Unul dintre ei a fost resucitat minute în şir, dar medicii nu l-au mai putut salva.

"Un pacient 19 ani era stop cardiorespiratori datorat leziunilor traumatice, şocului hemoragic. S-a început resuscitarea şi după o oră de resuscitare, pacientul nu a răspuns manevrelor. Al doilea pacient 20 de ani, plăgi înjunghiate capului, gâtului, toracelui, abdomenului şi membrelor inferioare. Acesta este intubat, stabilizat. Prognosticul este rezervat pentru acest al doilea pacient", a afirmat Diana Cimpoiaşu, medic-şef UPU Iaşi.

 

Mai multe articole despre:
student crimă omor