MENIU

Studenta din Buzău care a trăit 20 de ani cu propriul geamăn în pântece a murit

Studenta din Buzău care a trăit 20 de ani cu propriul geamăn în pântece a murit

O tânără de 20 de ani a trăit până acum purtând în pântece embrionul nedezvoltat al fratelui ei geamăn. Cu timpul, embrionul s-a transformat într-o tumoră care i-a distrus sistemul imunitar și a dus la declanșarea encefalitei autoimune. Prietenii au strâns bani pentru ca fata să se poată trata în Viena, acolo unde a și ajuns în urmă cu o săptămână. Din păcate, Teodora Tudose a încetat din viață, luni (27 ianuarie).

”Cu părere de rău, colega mea, Teodora, ne-a părăsit astăzi. Teo a fost director al Departamentului Academic din Asociaţia Studenţilor în Drept, o fată frumoasă cu un suflet la fel de frumos, o tânără cu ambiţii şi visuri ca mine şi ca tine. Odihneşte-te în pace, Teo ! Vei rămâne mereu în sufletele noastre aşa cum te-am văzut ultima dată: zâmbitoare şi plină de viaţă”, a scris Ana-Maria Dumitru, colegă cu Teodora, pe Facebook, citată de adevarul.ro.

Teodora Tudose era o tânără cu un viitor strălucit în față. 
O boală cruntă i-a distrus peste noapte viața. În toamna anului trecut, Teodora s-a plâns de dureri de cap şi stări de confuzie. A fost dusă mai întâi la Spitalul Floreasca, iar mai apoi la Elias. Diagnosticul a fost unul crunt. Teodora suferea de o boală rară: encefalită autoimună. De atunci, medicii au încercat în fel și chip să o țină în viață, dar din păcate tânăa a pierdut lupta.

Sunt doar 1.000 de cazuri de acest gen în toată lumea.


Mai multe articole despre:
tumoră geamăn