MENIU

Mărturisirea șocantă a unei fete de preot! "Sunt îndrăgostită de o altă femeie". CE RĂSPUNS a primit

O tânără de doar 18 ani, fiica unui preot, a făcut o mărturisire şocantă psiholoagei de la publicaţia Libertatea, după ce i-a trimis o scrisoare în care susţine că se simte atrasă de o persoană de acelaşi sex.

Tânăra susţine că este îndrăgostită de prietena ei cea mai bună şi că nu-şi găseşte liniştea din acest punct de vedere. Adolescenta i-a cerut sfaturi specialistei, întrebând-o dacă acesta este un comportament de tip gay.

"Numele meu este Cătălina și am 18 ani. Am o problema despre care nu am mai discutat cu nimeni până acum. Mi-e rușine și nici nu aș avea cu cine… Sunt fiica preotului din sat și sunt îndrăgostită de cea mai bună prietenă a mea. Ea nu știe nimic, ține la mine, dar nu cred că la fel cum o iubesc eu. Nici nu știu dacă ar trebui să îi mărturisesc tot, nu aș vrea să pierd prietenia ei… Eu am avut și un prieten, dar cam de un an mi-am dat seama că îmi place de o fată. Asta înseamnă că sunt gay? Te rog ajută-mă cu un sfat!", au fost rândurile fetei care a cerut ajutor.

Problema fetei este cu atât mai mare cu cât tatăl său este preot. Biserica Ortodoxă condamnă drastic relaţiile sau căsătoriile între persoanele de acelaşi sex.

Ce răspuns a primit din partea psihologului Libertatea: "În primul rând, o relație cu o fată, la vârsta ta, ar fi mult mai puțin ”periculoasă” din punct de vedere al unei sarcini nedorite. Zic și eu. Nu mai ai grija contracepției, nu te mai stresezi că te dezvirginează… Cu toate acestea, religia noastră nu este de acord cu așa ceva. În alte religii, unde erotismul nu este atât de blamat, relațiile între femei sunt însă permise, cu condiția să existe și un bărbat prin ”peisaj”. Altfel cum ne-am putea imagina un singur bărbat să satisfacă un harem întreg, nu-i așa?"

Mai multe articole despre:
Căsătorii gay gay biserica ortodoxa psiholog