MENIU

StilPropriu.ro - Se anunta vreme excelenta in weekend pentru excursii montane. Uite ce ai nevoie

StilPropriu.ro va da cateva sfaturi despre accesoriile pe care ar trebui sa le aveti la voi daca vreti sa faceti o excursie la munte, in aceasta vara.

StilPropriu.ro – Toate accesoriile necesare intr-o drumetie dar si preturile lor pot fi gasite AICI.

StilPropriu.ro este un proiect marca realitatea.net, un magazin online ce va aduce oferte divesificate. Astazi va ajutam cu cateva sfaturi pentru a organiza o excursie perfecta la munte.

StilPropriu.ro – Lanterna LED de Camping

Presupunem ca vreti sa organizati o drumetie ceva mai serioasa si poate chiar sa ramaneti peste noapte cu cortul sau la cabana. In ambele cazuri ar fi bine sa aveti la voi o lanterna de tip LED precum cea din imagine, ideala pentru camping. Lanterna e usor de utilizat si de transportat. Toate detaliile le aveti AICI.

StilPropriu.ro – Busola lentila cu capac si vizor

La munte este foarte important sa va puteti orienta corect pentru ca de cele mai multe ori semnalul la telefonul mobil nu functioneaza. Busola ramane cea mai buna metoda de orientare, iar noi va recomandam un model ieftin si foarte bun. Busola de buzunar are sfera plutitoare, capac cu cautare si vizor dar si un carlig mic pentru agatat. Oferta o gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Scaun pliabil pentru camping

Acest scaun este de mici dimensiuni, e usor de carat si de montat. Scaunul dispune de husa cu maner pentru transport dar si suport din panza pentru pahare. Acest scaun este conceput sa suporte o greutate de pana la 110kg. Oferta o gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Sac de dormit

Nu putea sa lipseasca din kit-ul pentru o excursie la munte tocmai sacul de dormit. Va recomandam un sac de dormit foarte usor si moale, fabricat 100% din poliester. Husa pentru depozitare e inclusa in oferta pe care o puteti consulta AICI.

StilPropriu.ro – Cort iglu

Ultima oferta la care ne-am gandit este cea pentru un cort ce are capacitate de 2 persoane. Cortul are tesut de 400mm, dispune de deschidere cu plasa de tantari si ventilatie superioara. Toate detaliile ofertei le gasiti AICI.

Mai multe articole despre:
null