MENIU

StilPropriu.ro - Ce creme sa folosesti pentru un bronz frumos si natural

StilPropriu.ro iti recomanda o serie de creme si lotiuni pe care trebuie sa le folosesti daca vrei sa ai un bronz frumos si sanatos.

StilPropriu.ro – Toate lotiunile de plaja disponibile in oferta pot fi vazute AICI.

StilPropriu.ro te pregateste de vacanta si iti recomandam 10 tipuri diferite de creme pe care trebuie sa le folosesti in diferite ipostaze daca vrei sa te bronzezi cat mai frumos si mai sanatos, dar si autobronzante pentru un bronz uniform.

StilPropriu.ro – Accelerator de bronzare

In primul rand, incepem cu un accelerator de bronzare care va poate ajuta sa va atingeti scopul mai rapid. Datorita vitaminelor C, A si B3 pe care le contine, va creste melanina si va accelera bronzarea pielii. Flaconul include 60 de capsule si pretul sau la reducere poate fi gasit AICI.

StilPropriu.ro – Clinique

Autobronzantul Clinique Sun Face bronzing gel contine 50ml de crema care va v-a ajuta sa aratati foarte bine chiar daca nu ati prins inca bronzul solar. Crema autobronzanta are si grija de pielea voastra in acelasi timp. Produsul face parte dintr-o gama foarte buna de uleiuri pentru plaja si lotiuni pentru bronzat. Oferta o gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Nivea Sun moisturising lotion

Continuam cu o crema de protectie solara de la Nivea. Daca celelalte creme sunt optionale, aceasta e cu siguranta obligatorie. Am ales una cu factor de prodectie 20, nu foarte puternica, astfel ca va veti bronza rapid, usor si uniform, dar veti fi si protejati in acelasi timp de o crema de buna calitate. Pretul ei il gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Crema Babaria ADN bb cream

Crema Babaria ADN este o crema speciala protectoare pentru fata pe care v-o recomandam cu toata increderea. Ea trebuie aplicata in toate zilele calduroase in care iesiti din casa, indiferent daca mergeti la plaja sau nu. Pielea fetei este cea mai expusa si imbatraneste cel mai rapid, asa ca trebuie protejata cu mare atentie. Pretul unei astfel de creme poate fi gasit AICI.

StilPropriu.ro – After Sun cu pulverizator Sun Uva

Dupa cum ii spune si numele, after sun, acest produs cosmetic este facut pentru utilizarea de dupa expunerea la soare. Va ajuta sa va ingrijiti pielea dupa ce aceasta a fost expusa o zi intreaga la plaja, este dotata cu pulverizator foarte usor de folosit. Pretul ei este AICI.

StilPropriu.ro – Kanebo

Kanebo Sensai Cellular Performance essence va asigura o piele bronzata de soare spectaculoasa, avand in acelasi timp mare grija de ea. Produsul este unul kanebo 100% original si are 40 ml. Oferta cu mai multe detalii poate fi gasita AICI.

StilPropriu.ro – Sisley

Brandul Sisley este unul renumit in materie de produse cosmetice si de ingrijire corporala, iar autobronzantul Phyto Sun super soin corps va asigura calitatea cu care brandul Sisley v-a obisnuit. Autobronzantul are 150ml si beneficiaza de o reducere de aproape 50%. Oferta poate fi gasita AICI.

StilPropriu.ro – Guerlain

Continuam cu un autobronzant ceva mai putin costisitor, insafoarte puternic si atent cu pielea dumneavoastra. Gueralin Terracotta gel teinte este un autobronzant care v-a maximiza puterea dumneavoastra de atractie. Puteti achizitiona produsul de AICI.

StilPropriu.ro – St. Tropez

Dupa cum ii spune si numele brandului, St. Tropez, veti avea un bronz cu aspect natural tocmai de pe cele mai insorite plaje luxoase ale lumii. St Tropes Self Tan luxe Dry oil are 100 ml si un pret extrem de avantajos doar in aceasta perioada. Oferta o gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Clarins

Ultimul produs autobronzant pentru o piele spectaculoasa pe care vi-l recomandam in cadrul acestui articol este de la Clarins, addition concentre eclat. Oferta si detalii le gasiti AICI.

Mai multe articole despre:
autobronzant stilpropriu.ro