MENIU

StilPropriu.ro – 9 coliere de lux la preturi reduse. Vedeti cum arata

StilPropriu.ro va prezinta 9 modele superbe de coliere de lux. Preturile lor prezinta reduceri semnificative.

StilPropriu.ro – Toate modelele de coliere de lux le puteti vedea AICI.

StilPropriu.ro este un magazin online dezvoltat de realitatea.net care vine cu oferte foarte bune pentru o gama diversa de produse. Pentru astazi am ales sa va prezentam 9 modele de coliere de lux, atat modele barbatesti cat si de dama.

StilPropriu.ro – Colier barbati D&G

Primul model de colier pe care il vedeti in imagine este unul barbatesc de la renumitul brand D&G. Culoarea colierului este argintie si este fabricat din otel. Mai multe imagini si pretul le gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Colier Dama Guess

Acest colier are lungime de 60cm, este conceput pentru dame si produs de Guess. Descoperiti mai multe piese exclusive si elegante de bijuterii  pentru toate gusturile si stilurile si preturile lor AICI.

StilPropriu.ro – Colier dama Guess

Un alt colier de dama tot lung, de 60 cm este si acest model sub forma de inimioara pe care e inscriptionat numele brandului Guess. Colierul este argintiu precum in imagine, include carcasa si garantie de la fabricant si e facut din otel. Oferta o gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Colier barbati D&G

Un alt model de colier barbati tot de la D&G este cel din imagine, un colier superb, de lux, care are unul dintre cele mai bune preturi de pe piata. Puteti consulta oferta AICI.

StilPropriu.ro – Colier dama Guess

Acest colier are un design foarte fin, special conceput pentru doamne si domnisoare, este elegant si are 5 pandantive. Dimensiunea colerului este de 45cm si oferta pentru el o gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Colier Unisex Breil

Iata ca exista si coliere special concepute pentru a fi purtate si de barbati dar si de femei. Acest model unisex de la Breil este unul de lux si face parte dintr-o gama larga de inele, bratari, cercei, pandantive si alte coliere pe care le gasiti la stilpropriu.ro. Oferta poate fi consultata AICI.

StilPropriu.ro – Colier Dama V&L

Acest colier este deosebit atat prin aspect cat si prin culoarea abanico, unica, pe care o are. Colierul are inscriptionat numele brandului producator pe pandantivul atasat. Pretul sau poate fi gasit AICI.

StilPropriu.ro – Colier Unisex D&G

Ultima oferta pe care v-o recomandam este ptrnu colierul din imagine care e deosebit si nu mai are nevoie de nicio prezentare. Daca sunteti suficient de special incat sa purtati un asemenea colier, oferta sa o gasiti AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
colier stilpropriu.ro coliere de lux