MENIU

Stenograme incendiare. Unii liberali se plâng pe grupurile de socializare ale partidului că fac campanie PSD-

Stenograme incendiare din grupurile PNL

Stenograme incendiare. Unii liberali se plâng pe grupurile de socializare ale partidului că fac campanie PSD-ului, iar măsurile anunțate de Guvern nu fac decât să ducă la un câștig de imagine pentru noul premier Marcel Ciolacu. Printre cei nemulțumiți se află și Robert Sighiartău, care susține că măsurile din noul program de guvernare nu sunt unele liberale. 

Stenograme incendiare. Unii liberali se plâng pe grupurile de socializare ale partidului că fac campanie PSD. Pe grupurile de socializare ale PNL-ului au început să apară nemulțumiri legate de strategia de comunicare a partidului, care ar putea să îl avantajeze în campanie electorală pe noul premier Marcel Ciolacu. Printre liberalii nemulțumiți este și Robert Sighiartău, potrivit stenogramelor obținute de Realitatea PLUS.

„Teme ca plafonarea prețurilor, impozitarea progresivă, modificarea cotelor de TVA sunt teme ale PSD-ului. Eu cred că nu ne propunem să împărțim electoratul PSD-ului cu pesediștii. Oameni buni, noi suntem oameni de dreapta, liberali! Atât cât am mai rămas. Așa cum se întâmplă lucrurile, mergem într-o capcană de comunicare. Eu cred că acest partid trebuie să aibă o strategie de comunicare proprie, nu putem ca până în decembrie să îi facem lui Marcel Ciolacu campanie”, le-a scris Robert Sighiartău celor din conducerea partidului. De altfel, acesta și-a exprimat nemulțumirile cu privire la noul program de guvernare de la învestirea noului cabinet.

Robert Sighiartău - vicepreședinte PNL: „Este un program de viziune socialistă, care nu a fost văzut, analizat de către partea liberală. Nu avem măsuri liberale în acest program. Acest program este electoral care nu vorbește de lucruri esențiale”.

Nu este însă singurul liberal nemulțumit de măsurile anunțate de Guvern. Aceste aspecte vor fi discutate în următoarea ședință de partid, care va avea loc luni, spun surse politice.

Mai multe articole despre:
stenograme program guvernare campanie