MENIU

Stelian Tănase îl face praf pe ministrul de Interne: Se simte trecutul interlop

Politologul Stelian Tănase este de părere că noulu ministru de Interne nu va rezista mult timp în funcţie, mai ales în contextul uriaşului scandal care zguduie sistemul după uciderea celor 2 tinere din Caracal. 

"Ministrul Moga și-a început prost mandatul. Prevăd că va fi f scurt. A avut si ghinionul să survină această tragedie. E enervat că în loc să se desfete in vacanță pe Coasta de Azur, în Grecia, trebuie să stea în țară legat de glie, să conduca o anchetă complicată. (...) Se simte în comportamentul lui public trecutul interlop. Și-a construit cariera în anturajul lui Radu Mazare, azi în pușcărie. Moga se prezintă ca revoluționar, dar afirmația mă face să râd – ca unul care am fost la baricada revoluției din Bucuresti în prima linie… Ar trebui să-l verifice cineva serios pe tema asta", a scris Stelian Tănase pe blogul său.

Politologul remarcă totuşi şi un lucru bun în atitudinea lui Nicolae Moga, prin comparaţie cu predecesoarea sa, Carmen Dan.

"Observ totuși, spre lauda lui, că nu a trimis ca madame Carmen Dan jandarmii în tinută de război să atace mulțimea cu bâte și gaze lacrimogene (la minigul de protest organizat sâmbătă, în memoria Alexandrei - N.R.). Oamenii au putut să își exprime indignarea fără a fi bătuți ca la 10 august 2018. Înțeleg d-le ministru că aseară nu a avut loc o tentativă de lovitura de stat ca în urmă cu un an – cum zicea (...) VV Dăncilă ca să nu tacă. Este !?…"a scris Tănase.

Mai multe articole despre:
Tănase nicolae moga