MENIU

Stelian Tănase: Ciorbea a dezertat! Avocatul Poporului a fost cumpărat

Stelian Tănase: Ciorbea a dezertat! Avocatul Poporului a fost cumpărat

După publicarea în Monitorul Oficial a OUG pe legile Justiţiei, Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a intrat în concediu şi a plecat din ţară. Destinaţia: Statele Unite ale Americii. Gestul său a fost taxat dur de jurnalistul Stelian Tănase. Invitat, miercuri seara, la Realitatea TV, în emisiunea "Talk News" cu Denise Rifai, acesta a declarat că Ciorbea n-a făcut altceva decât să dezerteze.

"Mizerabil! Este o dezertare. Ce a făcut acum este o dezertare. A fost cumpărat. Această pensie colosală şi pensie specială plus salariul este un act de corupţie. Ce vorbim de medicul ăla care ia 2 milioane şpagă în plic în halat, asta corupţie, ca să corupă şi instituţia. În momentul ăsta, Avocatul Poporului, care este o instituţie, nu o persoană, este paralizată. Deci România nu are această instituţie în acest moment, nu funcţionează. Probabil când se va întoarce va trebui demis. El a fost numit de Parlament şi trebuie demis tot de Parlament. Cu acest Parlament, nu ştiu dacă se va întâmpla... Ce a făcut Ciorbea este incalificabil într-un stat civilizat, într-o ţară europeană, aşa ceva e de negândit. La noi... Ei se poartă ca nişte infractori prinşi în flagrant. Au fost prinşi 'cu raţa în gură' şi fac glumiţe, vorbesc în doi peri, i-am văzut azi cum s-au perindat pe la TV, toţi s-au bâlbâit, toţi au spus tot felul de prostii şi de chestii infantile", a spus Stelian Tănase.

Reamintim că Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, singura persoană care poate contesta la CCR ordonanța lui Tudorel Toader pe legile Justiţiei, este în concediu în Statele Unite, până în 30 octombrie! Informația a venit chiar de la biroul de presă al instituției.

Rareş Bogdan l-a găsit pe Victor Ciorbea. Unde a fost văzut cel mai căutat om din România

Victor Ciorbea și-a luat, însă, și atribuțiile în vacanță, pentru că nu a desemnat un înlocuitor. În aceste condiţii, sesizările prin care Parchetul General și Opoziția îi cer lui Ciorbea să atace Ordonanța la CCR rămân fără răspuns cel puțin două săptămâni.

Ciorbea, nervos, întrebat de atribuții: "Tu nu auzi că am delegat, taci din gură odată!"


Mai multe articole despre:
Stelian Tănase Victor Ciorbea OUG Justiţie