MENIU

Stelian Negrea dezvăluire incredibilă despre frații Micula și ANAF

Jurnalistul Stelina Negrea dezvăluie pe pagina sa de facebook un fapt revoltător: noua campanie mediatica a ANAF, care ruleaza de azi pe tv "Romania functioneaza cu taxele tale", e derulata printr-o firma a fratilor Micula care au castigat un proces impotriva statului roman care trebuie sa le plateasca 178 milioane de euro.

"O mai mare ironie a sortii nici ca se putea! Noua campanie mediatica a ANAF, care ruleaza de azi pe tv "Romania functioneaza cu taxele tale", e derulata printr-o firma a fratilor Micula care au castigat un proces impotriva statului roman care trebuie sa le plateasca vreo 178 milioane de euro.

ANAF a dat contractul de aproape 1 milion de lei firmei Agentia de Publicitate Media Center SRL detinuta 100%, conform datelor de la Registrul Comertului, in cascada de Dimbovita SA Targoviste, detinuta in proportie de 90%, la randul ei, de Bucegi SA Prahova. La aceasta din urma 79,48% din actiuni sunt detinute de European Drinks SA iar restul de Transilvania General Import-Export SRL, unde pachetele de actiuni sunt detinute de fratii Micula. Mai sunt multe ironii si semne de intrebare in povestea acestei campanii.

O ultima ironie este ca hotelul Sefului ANAF, Gelu Diaconu, unde nu mi s-a emis bon fiscal, e detinut 50% de sotia acestuia si 50% de o companie off-shore din Cipru reprezentata in Romania de ginerele lui Gelu Diaconu. Deci "Romania functioneaza cu taxele tale" dar nu si ale sefului Fiscului care fie nu taie bon fiscal fie se optimizeaza fiscal prin Cipru si nu plateste TOATE taxele in Romania”, se arată pe pagina sa de facebook.