MENIU

Stelian Ion, nou atac la Florin Cîțu: Ocupă ILEGITIM fotoliul de premier. Tot se va ajunge la vot în Parlament!

Stelian Ion. Foto: Inquam/Octav Ganea

Fostul ministru al Justiției a lansat un nou atac împotriva premierului, după ce, luni, Birourile Permanente Reunite au amânat decizia privind calendarul moțiunii de cenzură. Acuzând că actuala criză politică a fost provocată de Florin Cîțu, Stelian Ion a transmis că nu mai e un prim-ministru legitim, întrucât nu mai are susținerea majorității parlamentare. 

Ministrul demis al Justiției subliniază că lipsa susținerii majorității parlamentare este și motivul pentru care Cîțu încearcă să amâne cât poate de mult votul din Parlament asupra moțiunii, în acest demers având și sprijinul liderului PSD, Marcel Ciolacu. 

”Omul de la care a plecat tot acest iureș e Florin Cîțu, el a generat această dispută nedorită în coaliție. De la el au pornit aceste probleme care se tergiversează. Cu cât ne întoarcem la democrație, la Parlament mai repede, cu atât se rezolvă problemele mai repede. Dar Cîțu tergiversează pentru că știe că nu mai are susținerea și voturile în Parlament. E foarte trist ce se întâmplă azi în Parlament.

Cîțu rezistă doar cu ajutorul lui Marcel Ciolacu și al PSD. Versiunea blatului s-a adeverit, Ciolacu a devenit membru al echipei câștigătoare.

Colegii din PNL sunt liberi să aleagă ce lider vor, dar nu te poți opune unui mecanism democratic de a reveni în Parlament să vezi dacă mai ai susținerea. Nu o mai are! Ocupă fotoliul de premier ilegitim. Încalcă grav Constituția și regulamentele Parlamentului pentru a amâna inevitabilul, că tot se va ajunge la vot”, a declarat luni Stelian Ion.

Citește și: ”Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, AMÂNATĂ. Ședința Birourilor Permanente Reunite, suspendată pentru a treia oară”