MENIU

Stela Popescu: "Nu a aparut candidatul WOW"

Stela Popescu

Actrita Stela Popescu, invitata in emisiunea PERFECT-IMPERFECT, a facut o scurta descriere a catorva dintre cei 14 candidati pentru fotoliul de la Cotroceni.

"Eu am un moment vesel la Teatrul Tanase: "Doamna presedinte", despre faptul că aș vrea să fac anumite lucruri.
Am fost astă vară la mare și la un moment dat au început să strige: "Stela președintă!" și le-am zis: tăceți din gură nu mă mai bagați în necaz!", a spus Stela Popescu.

Ce ar face Stela Popescu dacă ar fi președintă?

"Poate i-aș sili pe oameni sa spuna cuvinte mai cu curaj si adevarate. Stii cum e cu boala?  Daca recunosti, poti sa tratezi boala si sa o vindeci! Daca tu nu recunosti ca esti bolnav?

Ce parere are Stela Popescu despre cei 14 candidati?

Cativa candidati imi plac. Ma deranjeaza ca pentru unii dintre ei care au puterea in mana, circula autobuzele pline cu cetateni dintre un oras si altul ca sa se duca la lansari.

Victor Ponta. Am mai multe pretentii de la un om tanar, mai multa generozitate si mai multa sinceritate. Un om tanar si frumos ca el are sanse sa cucereasca fara sa faca promisiuni desarte.

Klaus Iohannis imi place. Astia tacuti de obicei fac treaba.
Monica Macovei imi place! Nu are sanse foarte mari. Si nu mai gasim oameni cu simtul adevarului si cu logica, atat de clara! Ei i-au facut o atmosfera proasta! Si ea are in interior putin teama. As vedea un presedinte femeie.

Elena Udrea ma convinge. Am vazut-o odata de aproape. De la distanta era superba! M-am apropiat de ea si m-am intalnit cu o fata de otel, m-am intalnit cu o putere si un obraz de otel si mi-am dat seama ca e o femeie puternica.
La noi femeia nu are puterea de a bate pana sus.

Calin Popescu Tariceanu, l-am mai vazut, nu ne-a dat nimic nou.

Nu a aparut candidatul WOW. Eu ma duc la vot mereu si votez cam cred eu, chiar daca cel pe care il votez nu are prea multe sanse.