MENIU

Ştefan Bănică: "Mulţumim pentru cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani". Sala, în picioare

Ştefan Bănică: "Mulţumim pentru cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani". Foto: Cristian Otopeanu
<p>Ştefan Bănică: "Mulţumim pentru cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani". Foto: Cristian Otopeanu</p>
<p>Ştefan Bănică: "Mulţumim pentru cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani". Foto: Cristian Otopeanu</p>

Ştefan Bănică jr. a susţinut, la Bucureşti, tradiţionalul spectacol dedicat femeilor, cu ocazia zilei de 8 martie. În timpul show-ului, artistul a rostit următoarele cuvinte: "Mulţumim pentru cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani", conform jurnalistului realitatea.net Cristian Otopeanu, prezent în sală.

Stefan Banica jr. (51 de ani) a oferit un spectacol senzaţional la Circul Metropolitan din Bucureşti, prin care a sărbătorit femeia, pentru al nouălea an consecutiv.

În timpul show-ului, îndrăgitul artist a transmis un mesaj care a precedat melodia "Vorbe în vânt". 

"Mulţumim pentru cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani", a spus Ştefan Bănică jr, pe un ton calm, dar ferm şi apăsat.

În acel moment, cei peste 2.000 de oameni aflaţi în sală s-au ridicat şi l-au aplaudat indelung.

Citește și: Ştefan Bănică jr, interviu-eveniment pentru realitatea.net

Stefan Banica jr este singurul artist roman care sustine anual doua productii muzicale de anvergura, ambele inregistrand cea mai mare longevitate in peisajul muzical romanesc: celebrele concerte de Craciun (17 ani neintrerupti de existenta) si concertele din luna martie (care se desfasoara pentru al 9-lea an consecutiv).

Cu o cariera impresionanta, de peste 30 de ani, in muzica, film, teatru si televiziune, Stefan Banica este unul dintre cei mai iubiti artisti romani, reprezentand un adevarat brand in showbiz-ul din Romania.