MENIU

Statul New York, cel mai afectat de COVID-19 din America

sua coronavirus

În Statele Unite epidemia de coronavirus continuă să se extindă rapid, iar țara are deja peste 160.000 de cazuri de infectare și mai mult de 3.000 de deces, dintre care 1.200 doar în New York, care este statul de cel mai afectat. Informația a fost transmisă de RRA. Numărul cazurilor a crescut de patru ori doar în ultimele zile.

Statele Unite au avut luni cea mai neagră zi de la declanșarea pandemiei, cu peste 570 de morți din cauza COVID-19. "Fiecare din noi are de jucat un rol în câștigarea acestui război, Este datoria noastră patriotică comună. În următoarele 30 de zile ne așteaptă momente dificile. Sunt 30 de zile vitale”.

Președintele Trump a felicitat pe de altă parte administrația Statelor Unite pentru alimente și medicamente şi pentru a fi aprobat o tehnologie de sterilizare a măștilor respiratorii care le poate decontamina de 20 de ori. Pe de altă parte, într-un interviu pentru televiziunea Fox News, președintele Trump a declarat că oficialii din sistemul de sănătate ar putea ști, în următoarele trei zile, dacă medicamentul antimalarie, hidroxiclorochină, ar putea fi eficient în lupta împotriva coronavirusului."

Mai multe articole despre:
SUA coronavirus sua