MENIU

Starea premierului britanic s-a îmbunătățit, deși se află în continuare la terapie intensivă

borin johnson

Premierul britanic, Boris Johnson, se simte mai bine după cele trei zile de spitalizare la terapie intensivă, acolo unde se luptă în această perioadă cu infecția de coronavirus, susține ministrul Culturii, Oliver Dowden, potrivit Reuters.

Johnson, în vârstă de 55 de ani, a fost internat la spitalul St Thomas din Londra duminică seara, acuzând febră şi tuse persistente, iar luni a fost transferat la terapie intensivă, unde a primit oxigen prin proceduri standard, după cum susținea purtătorul său de cuvânt, dar nu a fost conectat la un aparat de ventilaţie.

"Lucrurile merg mai bine pentru el. Este stabil, s-a ridicat în şezut şi a vorbit cu personalul medical", a declarat Dowden.

Preşedintele american Donald Trump a spus că Boris Johnson pare să se simtă "mai bine" după ceea ce el a numit o "luptă dură".

În prezent, Marea Britanie se afă pe locul opt în topul țărilor cel mai puternic afectate de pandemia de coronavirus, cu un  total de 60,733 de cazuri înregistrate la nivelul țării și 7,097 decese. 

Mai multe articole despre:
boris johnson premier britanic coronavirus